8 kändisar som träffat, dejtat eller gift sig med fans

13 sep, 2022 
AvEmma Castman
Ariana Grande
De flesta har någon gång drömt om att få gå på dejt med sin idol. Och för några har den drömmen faktiskt blivit verklighet… Här listar vi åtta kändisar som haft relationer med ”vanlisar”!
Annons
9 kändispar med stor åldersskillnad - som du kanske inte känner till
9 kändispar med stor åldersskillnad - som du kanske inte känner till

Visste du att Joe Jonas har gått på biodejt med ett fan? Eller att Ariana Grande träffade sin man när hon letade nytt hus? Spana in fler exempel på kändisar som träffat, dejtat eller till och med gift sig med fans här!

Kändisar som dejtat fans

Ariana Grande

Ariana Grande blev tillsammans sig med fastighetsmäklaren Dalton Gomez efter att han hjälpt henne i jakten på ett nytt hus. Ariana ska ha tyckt att Dalton var så söt att hon bad om ett personligt möte. Paret gifte sig 2021.

Harry Styles

Harry Styles
Rocco Spaziani/UPI/Shutterstock

Under ett ”jag har aldrig”-segment i Ellen DeGeneres talkshow avslöjade Harry Styles att han dejtat ett fan.

Annons

Liam Payne

Liam Payne
Shutterstock

Även Harry Styles före detta bandkollega, Liam Payne, har haft en relation med ett fan. Han och Maya Henry började nämligen dejta 2019, fyra år efter att de först setts på en One Direction-fanträff. Paret förlovade sig men valde att gå skilda vägar 2022.

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon och Jim Toth
Matt Baron/REX

Reese Witherspoon och Jim Toth träffades för första gången på en väns fest. Det var när en full gäst ovälkommet började raggade på Reese som Jim la sig och gnistor började spraka. 2011 gifte sig paret.

Annons

Charlie Puth

Charlie Puth
Efren Landaos/Shutterstock

I en intervju har artisten och låtskrivaren Charlie Puth berättat att han förlorade oskulden till ett fan när han var 21 år gammal.

Ed Sheeran

Ed Sheeran och Cherry Seaborn
LGRO, IBPR

Ed Sheeran återförenades med sin high school-kärlek, Cherry Seaborn, när hon arbetade på Wall Street i New York och han spelade i samma stad. I dag är de gifta och föräldrar till två.

Annons

Joe Jonas

Joe Jonas
Melody Timothee/Shutterstock

När Joe Jonas intervjuades av New York Magazine avslöjade han att han dejtat ett par fans. En gång gick han till exempel på bio med en tjej och hånglande loss.

Conan O'Brien

Conan O'Brien och Liza Powel
Jim Ruymen/UPI/Shutterstock

Under en tv-inspelning fick Conan O'Brien upp ögonen för en kvinna i publiken. Det var ingen mindre än Liza Powel som programledaren i dag är gift och har barn med.

Annons

Artikelinspiration: Buzzfeed

Foto: TT

nöje
Här är kändisarna som väntar barn 2022
Annons
Innehåller annonslänkar