Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

8 kändisar som träffat, dejtat eller gift sig med fans

13 sep, 2022 
AvEmma Castman
Ariana Grande
De flesta har någon gång drömt om att få gå på dejt med sin idol. Och för några har den drömmen faktiskt blivit verklighet… Här listar vi åtta kändisar som haft relationer med ”vanlisar”!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
9 kändispar med stor åldersskillnad - som du kanske inte känner tillBrand logo
9 kändispar med stor åldersskillnad - som du kanske inte känner till

Visste du att Joe Jonas har gått på biodejt med ett fan? Eller att Ariana Grande träffade sin man när hon letade nytt hus? Spana in fler exempel på kändisar som träffat, dejtat eller till och med gift sig med fans här!

Kändisar som dejtat fans

Ariana Grande

Ariana Grande blev tillsammans sig med fastighetsmäklaren Dalton Gomez efter att han hjälpt henne i jakten på ett nytt hus. Ariana ska ha tyckt att Dalton var så söt att hon bad om ett personligt möte. Paret gifte sig 2021.

Annons

Harry Styles

Harry Styles

Under ett ”jag har aldrig”-segment i Ellen DeGeneres talkshow avslöjade Harry Styles att han dejtat ett fan.

Liam Payne

Liam Payne

Även Harry Styles före detta bandkollega, Liam Payne, har haft en relation med ett fan. Han och Maya Henry började nämligen dejta 2019, fyra år efter att de först setts på en One Direction-fanträff. Paret förlovade sig men valde att gå skilda vägar 2022.

Annons

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon och Jim Toth

Reese Witherspoon och Jim Toth träffades för första gången på en väns fest. Det var när en full gäst ovälkommet började raggade på Reese som Jim la sig och gnistor började spraka. 2011 gifte sig paret.

Charlie Puth

Charlie Puth

I en intervju har artisten och låtskrivaren Charlie Puth berättat att han förlorade oskulden till ett fan när han var 21 år gammal.

Annons

Ed Sheeran

Ed Sheeran och Cherry Seaborn

Ed Sheeran återförenades med sin high school-kärlek, Cherry Seaborn, när hon arbetade på Wall Street i New York och han spelade i samma stad. I dag är de gifta och föräldrar till två.

Joe Jonas

Joe Jonas

När Joe Jonas intervjuades av New York Magazine avslöjade han att han dejtat ett par fans. En gång gick han till exempel på bio med en tjej och hånglande loss.

Annons

Conan O'Brien

Conan O'Brien och Liza Powel

Under en tv-inspelning fick Conan O'Brien upp ögonen för en kvinna i publiken. Det var ingen mindre än Liza Powel som programledaren i dag är gift och har barn med.

Artikelinspiration: Buzzfeed

Foto: TT

Annons