Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

13 kändispar som gjort slut 2022

16 aug, 2022 
AvMichaela Mastad
Vissa förhållanden håller dessvärre inte för evigt och kändisarna utgör inget undantag där. Nedan har vi listat tretton kändispar som har gått skilda vägar i år.
Annons
VIDEO: Här är 4 kändispar som gjort slut under 2022Brand logo
VIDEO: Här är 4 kändispar som gjort slut under 2022

Kärleksrelationer kommer och går och för kändisarna är detta inget undantag. Ibland är slutet oundvikligt, oavsett om man har dejtat i några månader eller ansöker om en skilsmässa efter flera årtionden tillsammans. Nedan har vi listat tretton kändispar som har gått skilda vägar i år!

1. Kim Kardashian och Pete Davidson

Kim Kardashian och Pete Davidson föll snabbt för varandra efter att de träffats på inspelningen av Saturday Night Live. Men nio månader senare bekräftade flera källor för Life & Style den överraskande nyheten att paret hade gått skilda vägar.

Kim Kardashian och Pete Davidson
Pete Davidson och Kim Kardashian.

2. NE-YO och Crystal Renay

Rapparen Ne-Yos ex-fru, Crystal Renay, ansökte officiellt om skilsmässa den 1 augusti. I ett borttaget Instagram-inlägg påstod Chrystal att Ne-Yo varit otrogen mot henne och fått barn med en annan kvinna.

Annons
Ne-Yo och CRYSTAL RENAY
Ne-Yo och Crystal Renay.

3. EMILY RATAJKOWSKI och SEBASTIAN BEAR-MCCLARD

Relationen mellan modellen Emily Ratajkowski och filmproducenten Sebastian Bear-Mcclard verkade gå som på räls och förra året välkommnade paret sonen Sylvester Apollo. Men den 18 juli avslöjade en källa att deras relation var över.

– Hon håller ihop det för deras son och försöker vara stark, sa källan till Life & Style.

Emily Ratajkowski och Sebastian Bear-Mcclard
Emily Ratajkowski och Sebastian Bear-Mcclard.

4. KATE BOSWORTH och MICHAEL POLISH

Det var i juli som skådespelaren Kate Bosworth ansökte officiellt om skilsmässa från sin man, Michael Polish, efter åtta års äktenskap. Sedan dess har det börjat florera rykten om att Kate har börjat dejta skådespelaren Justin Long.

Annons
Kate Bosworth och Michael Polish
Kate Bosworth och Michael Polish.

5. BILL HADER och ANNA KENDRICK

Bill Hader och flickvännen Anna Kendrick höll sitt förhållande borta från allmänhetens ögon i över ett år och deras breakup var det lika tyst om, enligt en källa till ET.

Bill Hader
Bill Hader
Annons
Anna Kendrick.

6. JOHNNY KNOXVILLE och NAOMI NELSON

Det var i början av sommaren som Johnny Knoxville ansökte om skilsmässa från sin andra fru, Naomi Nelson. Johnny begärde också gemensam juridisk och fysisk vårdnad om deras två barn, Rocko och Arlo, enligt anmälan.

Johnny Knoxville och Naomi Nelson
Johnny Knoxville och Naomi Nelson.

7. SHAKIRA och GERARD PIQUÉ

Sångerskan Shakira och fotbollsspelaren Gerard Pique, som har barnen Sasha och Milan tillsammans - tillkännagav sin splittring i ett gemensamt uttalande, enligt Reuters. Seperationen ägde rum ett decennium efter att de först gick ut offentligt med sin romans.

Annons

– Vi beklagar att bekräfta att vi separerar och vi ber om integritet just nu för våra barns välbefinnande, som är vår högsta prioritet. Tack på förhand för din förståelse och respekt, sa Shakira och Gerard.

8. BILLIE EILISH och MATTHEW TYLER VORCE

Det var nyligen som Billie Eilish och Matthew Tyler Vorce gjorde slut efter lite mer än ett års dejtande. Det var Matthew som bekräftade nyheten samtidigt som han stängde ned spekulationer om en eventuell otrogenhet.

"Ingen var otrogen mot någon. Relationer tar slut och så enkelt är det. Att skapa rykten och ljuga på internet är farligt.”, skrev han i en story på Instagram.

9. BUSY PHILIPPS och MARC SILVERSTEIN

Skådespelerskan avslöjade i maj att hon och hennes man sedan 15 år hade splittrats för mer än ett år sedan.

"Det har varit en riktigt lång tid som Marc och jag har varit separerade, och våra barn vet, våra familjer vet, våra vänner vet," delade hon i sin podcast, Busy Philipps Is Doing Her Best, och tillade att paret separerade i februari 2021 .

Annons

"Det har varit en resa", förklarade hon om att hålla seperationen hemlig och tillade: "Det säkraste sättet som Marc och jag har kunnat säkerställa integriteten för våra barn som vi älskar så mycket var genom att inte involvera allmänheten."

Busy Phillips och Marc Silverstein
Busy Phillips och Marc Silverstein.

10. LIAM PAYNE och MAYA HENRY

I maj gjorde den tidigare One Direction-sångaren och modellen Maya Henry slut efter en nästan tvåårig förlovning. Nyheten om uppbrottet kom efter att bilder släppts på Liam tillsammans med modellen Aliana Mawla.

Liam Payne och Maya Henry
Liam Payne och Maya Henry.

11. KANYE WEST och JULIA FOX

Kanye West och Julia Fox gick skilda vägar mitt i hans drama på sociala medier med ex-frun Kim Kardashian.

Annons

"Julia och Kanye är fortfarande goda vänner och samarbetspartners men de är inte längre tillsammans", bekräftade Julias representant för Life & Style.

Kanye West och Julia Fox
Julia Fox och Kanye West.

12. EMMA ROBERTS och GARRETT HEDLUND

Mer än ett år efter att ha välkomnat sitt första barn tillsammans gick Emma och pojkvännen Garrett skilda vägar, något som flera källor berättade exklusivt för In Touch. En källa hävdade dock att det alltid finns en möjlighet till en återförening för paret.

Emma Roberts och Garett Hedlund.
Emma Roberts och Garett Hedlund.

13. JASON MOMOA och LISA BONET

Skådespelarna Jason Momoa och Lisa Bonet chockade fansen den 12 januari när de tillkännagav sin splittring efter fem års äktenskap. Duon hade varit tillsammans i 16 år och de har två barn tillsammans.

"Vi vill dela med oss av beskedet att vi valt att går skilda vägar i vårt äktenskap. Kärleken mellan oss kommer fortsätta vara kvar precis som vår gemensamma hängivenhet för våra barn.”, skrev Jason och Lisa i ett gemensamt uttalande på Instagram.

jason momoa och Lisa Bonet
Jason Momoa och Lisa Bonet.

Källa: Life & Style Foto: TT, Instagram

SE OCKSÅ: 8 regler Hailey Bieber och Justin Bieber har för ett lyckligt äktenskapBrand logo
SE OCKSÅ: 8 regler Hailey Bieber och Justin Bieber har för ett lyckligt äktenskap
Annons