Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Så ser Kaia Gerbers minitatueringar ut

26 okt, 2022 
AvEmma Castman
Kaia Gerber
Funderar du på att skaffa en tatuering i modell mindre? Spana in Kaia Gerbers vackra minimotiv – perfekt som inspiration för dig som är ute efter något unikt.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kaia Gerber - 5 saker du inte visste om modellenBrand logo
Kaia Gerber - 5 saker du inte visste om modellen

Kaia Gerber skaffade sin första tatuering 2018 och sedan dess har fler och fler gaddar äntrat modellens kropp. Även om placeringarna är olika och motiven skiljer sig åt går det att se en röd tråd, majoriteten är nämligen små till storleken och minimalistiska i utformandet. Därtill är det den hyllade kändistatueraren JonBoy som gjort de flesta av dem.

Spana in några av motiven som pryder Kaias Gerbers kropp här – vilken är din favorit?

Bilder på Kaia Gerbers tatueringar

”Jordan” på vänster underarm

Kaia skaffade som sagt sin första tatuering 2018 och resultatet ser ni ovan. Jordan är modellens mellannamn.

Annons

”I Know” på vänster handled

Den här tatueringen gjordes bara en månad efter den första och är gjord av den kända tatueraren JonBoy. Det står ”I Know” med svarta bokstäver och genom orden går ett rött streck. Exakt vad texten refererar till är inte känt.

Picasso på insidan av vänster arm

Även denna tatuering, placerad ovanför vänster armbåge, är gjord av JonBoy. Motivet är inspirerat av en Picasso-målning.

Rött hjärta nedanför höger armveck

Den här detaljrika tatueringen gjordes i november 2019 och är en nytänkande version av den klassiska hjärtsymbolen. Det är JonBoy som hållit i tatueringsnålen ännu en gång och visst passar det röda fint ihop med ”I Know” tatueringen som till viss del har samma färg?

Specialformat hjärta på höger axel

På tal om hjärtan, Kaia har ytterligare ett hjärtmotiv tatuerat och det är placerat på hennes högra axel. Visst ser det lite ut som två armar?

Ängel på höger revben

Sist men inte minst – en av Kaias senaste tatueringar. Motivet föreställer en ängel och placeringen är på höger revben, med andra ord en av få gaddar som inte återfinns på modellens armar.

Artikelinspiration: Popsugar

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons