Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

7 gånger Kaia Gerber har tolkat ”the naked dress”

18 okt, 2022 
7 gånger Kaia Gerber har tolkat ”the naked dress”
Kaia Gerber fick allas blickar på sig när hon äntrade röda mattan i en ny take på nakenklänningen i oktober 2022. Här är sju gånger modellen har tolkat ”the naked dress”.
Annons
Cindy Crawford & Kaia Gerbers bästa stilögonblickBrand logo
Cindy Crawford & Kaia Gerbers bästa stilögonblick

I helgen var det dags för andra upplagan av Academy Museum-galan. Efter förra årets gala i samband med The Academy Museum of Motion Pictures öppning, bjöd museet än en gång in några av världens största Hollywood-kändisar till en extravagant kväll där man hyllade välkända namn i branschen.

Av röda mattan att döma är det här en gala vi kommer få se mer av framåt! Flera på den kändistäta gästlistan levererade starka modeögonblick. Vi hade svensk representation på plats i form av Alicia Vikander iklädd Louis Vuitton och Hailey Bieber bar en brun cut out-klänning från Saint Laurent. Men den gäst som hade alla blickar på sig? Det var Kaia Gerber!

Annons

Kaia Gerbers nya take på nakenklänningen

Kaia brukar inte göra någon besviken på röda mattan. Och på den här galan var just hennes look den som alla talar om.

Kaia Gerber på Academy Museum-galan 2022.

Modellen äntrade röda mattan iklädd en ny tolkning av nakenklänningen än vi är vana vid att se. Vi såg henne bära en figurnära, skir see through-klänning i mörklila mesh med rynkad detalj framtill. Kaia bar den golvlånga klänningen, som hade lång ärm och hög hals, helt utan några smycken och med utsläppt hår.

Kaia Gerber på Academy Museum-galan 2022.

FLER GÅNGER KAIA GERBER har TOLKAT ”THE NAKED DRESS”

Det här var första gången Kaia bar en typisk nakenklänning på röda mattan och sättet hon gör det på spås nu bli en ny favorit framåt – påklätt och stilrent men samtidigt naket och vågat.

Annons

Scrolla ner för att se hur modellen har tolkat ”the naked dress” tidigare.

Kaia Gerber på Met-galan 2022

Till Met-galan 2022 kom Kaia Gerber iklädd en transparent, skimrande paljettklänning med cut outs från Alexander McQueen.

Kaia Gerber på Met-galans efterfest 2021.

Vi backar ett år. För 2021 bar Kaia den här miniklänningen till Met-galans efterfest. Klänningen som kommer från Oscar de la Renta hade transparenta detaljer och var broderad med paljetter i blommönster.

Annons
Kaia Gerber på Academy Museum-galan 2021.

På Academy Museum-galan 2021 kom Kaia iklädd en champagnefärgad, glittrande slipklänning från Celine.

Kaia Gerber på Fashion Awards 2018

Även på Fashion Awards 2018 – där Kaia för övrigt vann priset Årets modell och därmed blev den yngsta någonsin att ta emot utmärkelsen – valde hon att visa hud. Då i en metallic-top med cut outs tillsammans med svarta byxor. Allt från Alexander McQueen.

Annons
Kaia Gerber röda mattan Harpers Bazaar 2017

På ett event anordnat av tidningen Harper's Bazaar 2017 kom Kaia till röda mattan iklädd den här silvriga miniklänningen med paljetter och transparenta detaljer.

Kaia Gerber på röda mattan med mamma Cindy Crawford.

År 2017 tog mamma Cindy Crawford med sig Kaia till ett event med Vogue Italien. Kaia bar en klänning med transparenta detaljer och fransar från Versace.

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons