Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Jennifer Lopez om att låta barnen växa upp i rampljuset

19 maj, 2023 
AvLinda Strömbäck
jlo
Tvillingarna Emme och Max har världsstjärnorna Jennifer Lopez och Marc Anthony som föräldrar – och deras bonuspappa är ingen mindre än Ben Affleck. Nu berättar J.Lo om hur barnen påverkats av föräldrarnas kändisskap och att det ger henne dåligt samvete.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
6 kändisbarn som inte ser ut som sina föräldrarBrand logo
6 kändisbarn som inte ser ut som sina föräldrar

Jennifer Lopez och Marc Anthony välkomnade sina tvillingar Emme och Maximilian 2008. Idag har kändisbarnen blivit 15 år gamla, och trots de sällan skymtas i offentligheten så har föräldrarnas kändisskap påverkat barnen negativt, berättar J.Lo.

Så påverkas Emme och Max av kändisskapet

I en intervju med Audacy öppnade Jennifer Lopez nyligen upp om tvillingarnas uppväxt i rampljuset, och de negativa aspekterna som kommer med att ha kända föräldrar.

– Att vara barn till två kändisar är inte något många kan förstå sig på, och jag känner med mina barn eftersom de inte valt det här livet. De har precis börjat berätta för mig om hur folk behandlar dem. När de går in i ett rum, så är det de enda andra tänker på, och de ser dem inte för vilka de faktiskt är. Det har varit riktigt svårt för dem och jag önskar att jag kunde skydda dem från det, säger Jennifer Lopez.

Annons

– Att bli dömd av människor som du inte ens känner... det gör det väldigt svårt för dem att växa upp och vara sig själva. De vet att det alltid finns ett öga på dem och det är riktigt jobbigt. Antagligen är det här också en väldigt svår sak att relatera till eftersom många inte förstår hur det är. Jag är ju anledningen varför det är så här, så därför känner jag också som mamma skuld över hur det påverkat deras liv.

Jennifer Lopez med dottern Emme.
Jennifer Lopez med dottern Emme.

J.Lo om synen på den perfekta mamman

Jennifer Lopez, som just nu aktuell med filmen The Mother, passade även på att prata om föräldraskap och synen på den perfekta mamman.

– Vad är en perfekt mamma? Och vad innebär det? Sanningen är att vi alla gör det olika. Och vi gör det olika med olika barn i familjen. Så det finns inte någon perfekt version av en mamma. Det handlar om att vara den bästa mamman som du kan vara med just dina färdigheter, dina erfarenheter och hur du är som person, säger stjärnan.

Jennifer Lopez starkaste stilögonblick genom årenBrand logo
Jennifer Lopez starkaste stilögonblick genom åren

Källa: Harpers Bazaar

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons