Jessica Albas barn har vuxit upp – likheterna med mamma är slående

Jessica Albas barn har vuxit upp

Jessica Alba och Cash Warren har tre barn tillsammans – och nyligen publicerade de en nytagen bild på hela familjen tillsammans. Se den här!
28 december, 2022
5 saker om Jessica Alba du kanske inte kände till
0:54

Efter reklamen: 5 saker om Jessica Alba du kanske inte kände till

(0:54)

Slå på ljud

Jessica Alba och filmproducenten Cash Warren träffades under inspelningen av Fantastic Four 2004. Fyra år senare gifte de sig och samma år blev de föräldrar till en liten flicka vid namn Honor. I dag består familjen dessutom av dottern Haven, född 2011, och sonen Hayes, född 2017.

Föräldraskapet har lett till att Jessica Alba dragit sig undan från rampljuset en aning, och i intervjuer har hon berättat att det beror på att hon prioriterar annorlunda som mamma.

– Jag insåg att jag inte kunde gå tillbaka till hur jag levde förut för att känna mig äkta. Det gick bara inte. Jag brydde mig inte om det på samma vis längre. Det här var någonting större.

Blond vs. brunett: 15 kändisar som testat båda hårfärgerna

Familjen Alba Warrens nytagna bild

Nyligen publicerade Jessica Alba en nytagen bild på hela familjen samlad. Fotografiet är från deras julfirande, och visar hur de sitter framför en stämningsfull eldstad i matchande pyjamasar.

"God jul och glad ledighet från vår familj till er. Skickar både kärlek och ljus", skrev Jessica som text till bilden.

Trebarnstrend i Hollywood? 18 kändisar som är mammor till tre

Jessica Alba och dottern Honors likheter

Barnen, som nu är 14, 11 och 4,5 år, brås alla på sin mamma på olika sätt, men visst är äldsta dottern Honor och Jessica extra lika? Inte minst på bilden nedan där de även matchar hårfärg.

Det tycker Jessica är mest utmanande som förälder

Tidigare i år gästade Jessica Alba Dear Medias podcast Raising Good Humans för att diskutera sina erfarenheter av att uppfostra både en tonåring och ett litet barn samt berätta om det hon anser som mest utmanande med föräldraskapet.

Hon sa bland annat att hon tycker att det är svårt att tillåta sina barn att göra misstag, men att hon förstår att det är en viktig del av utvecklingen.

"Det är inte misstag, det är lektioner."

5 filmer som fick skådespelarna att vilja byta jobb

Foto: TT