Jennifer Lopez berättar öppet om botox – efter anklagelserna

Artisten Jennifer Lopez, 51, har precis släppt en hudvårdskollektion och slår nu tillbaka mot kritiker som menar att hennes eget ansikte är allt annat än naturligt. ”För 500 miljonte gången…”, skriver superstjärnan.
18 januari, 2021
1:08

Efter reklamen: 10 kändisar som vägrar plastikoperation

(1:08)

Det är intill en video där Jennifer Lopez pratar om hur ”lysande vacker och tajt” hennes hy är efter att hon använt en ansiktsmask från sin egen kollektion som kommentarerna kommit. J.Lo utbrister i klippet att hon inte kan se en enda rynka i sitt ansikte.

Visar upp resultatet i video

”Detta är den bästa masken jag någonsin testat. Detta kommer bli världens mest sålda mask. Vi måste ta 10 000 dollar styck för dessa”, säger hon till följarna.

Hon berättar hur masken gjort att hyn dragits åt kring öronen, att den inte kladdat och att hon nu lämnats med känslan av att vara 10 år yngre på bara 20 minuter.

Men kritikerna menar annorlunda.

Jennifer Lopez skrattar bort kommentarerna

”Kan jag bara få påpeka att bryn och panna inte rör sig över huvudtaget när du pratar eller försöker uttrycka något… du har garanterat botox. Och massvis av det. Och det är helt i sin ordning. Menar bara det”, skriver en följare vilket nu fått stjärnan att ryta ifrån.

”LOL det är bara mitt ansikte!!!”, skriver Jennifer Lopez som svar och fortsätter:

”För 500 miljonte gången… Jag har aldrig använt botox eller eller några fillers eller operationer!!”

Pandemin tvingade paret ställa in bröllopet

Jennifer Lopez skriver även att följaren borde testa att vara mer positiva, snälla och peppiga mot andra istället för att trycka ned.

”Det kommer få dig att också förbli ungdomlig och vacker!!!”

Jennifer Lopez hudvårdsmärke JLO Beauty lanserades i fjol och hon har haft gott om tid att arbeta med det sedan corona gjort att så väl artistkarriären som bröllopsplanerna med fästmannen Alex Rodriguez fått läggas på is.

Källa: People

Foto: TT

LÄS MER:

7 gånger skådisarnas ålder gjort oss riktigt förvirrade

Kändisarna: Vi blir bara snyggare med åren

20 kända kvinnor som valt en (ganska mycket) yngre man