Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Jennifer Lopez alla sex förlovningsringar

12 apr, 2022 
AvGabriella Håkansson
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez kanske har Hollywoods mest eftertraktade ringfinger. Vi har tagit en titt på alla de sex förlovningsringarna som stjärnan låtit pryda sitt finger under årens gång.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jennifer Lopez starkaste stilögonblick genom årenBrand logo
Jennifer Lopez starkaste stilögonblick genom åren

För 20 år sedan var Jennifer Lopez och Ben Affleck Hollywoods hetaste par. Men den dåvarande förlovningen bröts och paret gick skilda vägar – tills att de plötsligt hittade tillbaka till varandra under 2021. Nu har Bennifer, som de såklart kallas, dessutom förlovat sig på nytt.

Varit förlovad sex gånger

Det står inga tvivel om att Jennifer Lopez har fått uppleva romantik i sina dar. Ben Affleck är nämligen inte den enda mannen som gått ner på knä för J.Lo, faktum är att Hollywood-stjärnan har burit hela sex olika förlovningsringar på sitt finger. Och det är nu dags att ta en titt på alla de olika ringarna!

Annons

1. Jennifer och Ojani Noa

Jennifer Lopez och Ojani Noa

Jennifer har tagit sig hela vägen till altaret och varit gift tre gånger. Det första äktenskapet var med skådespelaren Ojani Noa. Makarna gifte sig i februari 1997 men redan året därpå bröt de upp.

Nog om äktenskapet – och tillbaka till själva förlovningen. Det var med en navettslipad diamantring, värd cirka 900 000 svenska kronor som Ojani ställde den stora frågan. Den navettslipad diamanten är känd för sin långa och smala spetsiga form.

Annons
Jennifer Lopez första förlovningsring

2. Jennifer Lopez och Cris Judd

Jennifer Lopez och Cris Judd

Mellan 2001 och 2002 var Jennifer gift med skådespelaren Cris Judd. Förlovningsringen denna gång bestod av en smaragdslipade diamantring som även den ligger på en prissumma på cirka 900 000 svenska kronor.

Annons
Jennifer Lopez andra förlovningsring

3. Jennifer Lopez och Ben Affleck

Jennifer Lopez och Ben Affleck

Första gången Ben Affleck ställde den stora frågan var det med en 6,1-karats rosa diamantring från Harry Winston. Ringen var några snäpp dyrare än de tidigare männens, den hade nämligen ett värde på strax över 20 miljoner svenska kronor.

Annons

Men bara fyra dagar innan det var dags för bröllopet bröt paret förlovningen till fansens stora besvikelse. Som tur är har vi nu fått en helt ny chans att få se Ben Affleck och Jennifer Lopez bli man och hustru.

Jennifer och Ben var förlovade mellan 2002 och 2004.

Jennifer Lopez tredje förlovningsring
Jennifer Lopez
Annons

4. Jennifer Lopez och Marc Anthony

Jennifer Lopez och Marc Anthony

Nyckeln till Jennifers hjärta kan ha varit den blåa 8,5 karats kuddslipade diamantringen från Harry Winston som sångaren Marc Anthony gav henne. Jennifer och Marc hade nämligen ett äktenskap i hela tio års tid, vilket är en betydligt längre tid än vad de tidigare friarna fick spendera med stjärnan.

Året var 2014 när Jennifer och Marc avslutade sin relation som makar men än idag är de fortsatt vänner. Tillsammans har de tvillingarna Max och Emme.

Annons

Prislappen på denna ring ligger strax över 30 miljoner.

Jennifer Lopez fjärde förlovningsring

5. Jennifer Lopez och Alex Rodriguez

Jennifer Lopez och Alex Rodriguez

Baseballspelaren Alex Rodriguez gick ner på knä under bar himmel i mars 2019. På en strand bad han om att få dela livet med Jennifer Lopez samtidigt som han erbjöd henne en smaragdslipad diamantring, av det större slaget. Kunniga har uppskattat diamanten till att vara runt 15 karat och Alex tros ha lagt ungefär mellan 30 och 40 miljoner på den.

Annons

I april 2021 bekräftade Jennifer och Alex i ett gemensamt uttalade att de bestämt sig för att fortsätta som vänner istället.

6. Jennifer Lopez och Ben Affleck rond 2

Jennifer Lopez och Ben Affleck

Men det spelar egentligen ingen roll vilken slags slipning eller antal karat som fått pryda Jennifer Lopez ringfinger under åren. Det enda viktiga just nu är att det är självaste Ben Affleck som ligger bakom den nuvarande ringen.

Annons

Färgen rosa är denna gång utbytt mot grön. Experter uppskattar den nya förlovningsringen till att vara omkring 8 karat. Enligt amerikanska medier ligger ringens värde någonstans mellan 40 och 80 miljoner svenska kronor, då den gröna diamanten, som inte är en smaragd, är väldigt sällsynt.

I samband med att förlovningen offentliggjordes i april 2021 visade Jennifer stolt upp den kuddslipade diamantringen. Då grön dessutom ska vara Jennifers lyckofärg kan ju detta inte vara annat än succé.

Jennifers sjätte förlovningsring

Foto: Getty images/TT Artikelinspiration: Lifeandstylemag, Harpers bazzar

Annons