Jennifer Lopez och Alexander Rodriguez bekräftar uppbrottet

Alex Rodriguez och Jennifer Lopez blev ett par 2017.

TT
Det har spekulerats en hel del den senaste tiden om hur det egentligen ligger till i Jennifer Lopez och Alexander Rodriguez förhållande.
Nu bekräftar paret själva att de bryter förlovningen.
15 april, 2021
Åtta saker du inte visste om Jennifer Lopez
1:01

Efter reklamen: Åtta saker du inte visste om Jennifer Lopez

(1:01)

Slå på ljud

För en dryg månad sedan började rykten gå om att Jennifer Lopez och Alexander ”A-Rod” Rodriguez har brutit upp. Och när J-Lo delade en bild från ett videosamtal med exmaken Marc Anthony och deras gråtande dotter dock spekulationerna ännu mer fart, eftersom många trodde att dottern var ledsen över uppbrottet.

Enligt uppgifter handlade uppbrottet om en otrohetsaffär. De själva valde att dementera uppgifterna, men sa i ett gemensamt uttalande att de hade saker att arbeta igenom vad gällde deras förhållande.

”Rapporteringen är felaktig. Vi håller på att jobba oss igenom en del saker. Ryktena om att det skulle finnas en tredje part inblandad i någon form av otrohetsdrama stämmer heller inte”, sa de till bland annat TMZ.

Jennifer Lopez utan förlovninsring

Alex Rodriguez blev också tillfrågad om han var singel, på vilket att bestämt svarade nej.

Några dagar efter det fångades paret på bild när dåvarande fästmannen hälsade på artisten och skådespelaren under inspelningen av filmen Shotgun wedding som spelas in på Bahamas. Där syntes de kyssas och allt verkade frid och fröjd. Dessutom avslöjade A-Rod att de påbörjat ett gemensamt samarbete med ett hälsomedelsvarumärke.

Men vissa funderingar återstod när J-Lo inte bara en utan två gånger syntes utan sin förlovningsring.

Exparets uttalande om uppbrottet

Och nu visar det sig att uppbrottet är ett faktum. Det bekräftar de ett gemensamt uttalande till Today.

”Vi har insett att vi är bättre som vänner och ser fram emot att forsätta vara det. Vi kommer att fortsätta att arbeta tillsammans och stötta varandra i våra gemensamma affärer och projekt”, står det bland annat.

”Vi önskar varandra och varandras barn det bästa. Av respekt till dem är den enda övriga kommentaren vi har att ge, är att vi vill tacka alla som har skickat snälla ord och stöd.”

Alexander Rodriguez har två barn 16-åriga Natasha och 12-åriga Ella, från ett tidigare förhållande och Jennifer Lopez har tvillingarna Emme och Max, 13 år.

J-Lo och A-Rod började dejta 2017 och förlovade sig i mars 2019.

Foto: TT