Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Janni Olsson Delér och Jon Olsson avslöjar könet på sitt andra barn

16 nov, 2020 
AvAngelica Hedlund
AvAngelica Hedlund
Janni Olsson Delér
Det var i oktober som influencer-profilerna Janni Olsson Delér och Jon Olsson gick ut med beskedet att de väntar sitt andra barn. Nu har de genom en gender-reveal på Youtube avslöjat könet på bebisen!
Annons
Janni och Jon´s härliga kärleksresaBrand logo
Janni och Jon´s härliga kärleksresa

Bloggerskan Janni Olsson Delér, 30, och den före detta skidåkaren Jon Olsson, 38, gick nyligen ut med att de väntar sitt andra barn. De har tidigare sonen Leon som snart fyller 1 år. Men nu ska alltså familjen utökas och nu har de avslöjat att Leon ska få en lillasyster.

Den lilla familjen bor numera i Monaco och de uppdaterar flitigt sina sociala medier. Följarna får hänga med familjen i deras lyxiga vardag som är full av roliga äventyr.

Det var när de var hos Jannis syster i Sverige för några veckor sedan som de gjorde en ”gender-reveal”. Det hela filmades men de la inte upp det på Youtube förrän nu. På avslöjningsceremonin skulle de dra av sju rör med konfetti. Dessa sju rör var fyllda med konfetti i blå och rosa färger. Den färgen som fanns i fyra av de sju rören innebar alltså det rätta svaret.

Graviditeten med Leon

Leon kom till världen i november förra året och under graviditeten har paret berättat att han var lite oplanerad.

Annons

– Jag skulle säga att det inte var planerat, men inte oplanerat, sa Janni då.

– Det var lite, låt oss se vad som händer, och sen hände det. Kanske lite snabbare än vi trodde. Men vi är väldigt glada, sa Jon när de hade frågestund på Youtube om Leon, som då låg i magen.

När Janni var gravid med Leon gjorde de en ”gender-reveal” på samma sätt som nu, men då var de i princip bombsäkra på att det var en pojke. Den här gången var de inte lika säkra.

Janni och Jon ska få en dotter

Konfetti-ceremonin blev en otroligt spännande tillställning, det hängde nämligen på det sjunde och sista röret. Inför att Janni skulle smälla det sista röret stod det 3-3 mellan färgerna och den färg som fanns i det sista röret var alltså avgörande.

– Okej jag gör det! Mitt hjärta bultar just nu, sa Janni inför avgörandet.

I det sista röret var det rosa konfetti som sprutade ut, vilket innebar att det är en flicka i Jannis mage. Men hon var minst sagt förvånad då hon innerst inne trodde att det var en pojke.

Annons

– What? Du ska få en lillasyster, säger hon förvånat och pussar på Leon.

Foto: Eero Hannukainen/TT

LÄS MER:

Annons