Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Jon Olsson och Janni Olsson Delérs gravidlycka

25 okt, 2020 
AvAlice Göransson
AvEmma Castman
Jon Olsson och Janni Olsson Delér väntar sitt andra barn. På Instagram delar de med sig av den glada nyheten. Se inlägget här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Stjärnornas gravidavslöjanden vi minnsBrand logo
Stjärnornas gravidavslöjanden vi minns

Den före detta skidåkaren Jon Olsson och hans fru Janni Olsson Delér jobbar i dag flitigt med sina sociala medier, där följarna får se deras lyxiga liv utomlands.

I fjol meddelade paret att de väntar sitt första barn tillsammans. Nyheten släpptes på Instagram, och när paret gick ut med glädjebeskedet var Janni Delér redan gravid i fjärde månaden.

”Framtida mamma och pappa. Vi är så glada och exalterade över att äntligen få berätta att vi ska ha en liten bebis i november. Det känns fortfarande ganska overkligt, men också så naturligt. Mamma och pappa kan inte vänta på att få träffa dig”, skrev Janni på Instagram när hon avslöjade nyheten.

I ett klipp på Jon Olssons Youtubekanal svarade paret sedan på frågor om graviditeten, och då pratade de bland annat om bebisen var planerad eller ej.

– Jag skulle säga att det inte var planerad, men inte oplanerat, säger hon medan Jon fyller i:

– Det var lite, låt oss se vad som händer, och sen hände det. Kanske lite snabbare än vi trodde. Men vi är väldigt glada.

Annons

I höstas kom deras son till världen, vilket de såklart glatt delade med sig av på Instagram.

”Han är äntligen här. 19/11-19. Jag hade ingen aning om att mitt hjärta hade en sådant stort hål som nu är fyllt, ord kan inte beskriva det. Alla mår bra och han är en frisk, nyfiken och glad (och väldigt trött) liten kille. Välkommen till världen min lilla kärlek, vi kan knappt vänta på att få tillbringa resten av våra liv tillsammans med dig! Vi gjorde det Jon Olsson – JAG ÄLSKAR DIG!”, skrev Janni då.

Väntar sitt andra barn

Nu väntar influencer-paret sitt andra gemensamma barn. Båda två har lagt ut samma bild, en bild på hela familjen där den lilla bebiskulan syns tydligt.

”När något är är alldeles för magiskt vill du alltid ha mer utav det. Så i april kommer Leon att välkomna sin lillebror och jag och Janni kommer att ha två små att kramas med, att springa efter och att upptäcka världen med. Jag kan knappt vänta tills våren för att få se vem som är där inne”, skriver Jon i sitt inlägg, och Janni skriver följande:

”Vår familj blir större. Jag kan knappt vänta tills jag får se Leon som storebror och jag kan inte vänta för att få se vem det är som växer där inne”.

Foto: Skärmdump från Instagram

LÄS MER:

Brooklyn Beckham och Nicola Peltz skjuter upp bröllopet

Hilary Duff är gravid – delar lyckan på Instagram

Gwyneth Paltrows lycka efter insikten om 16-åriga dottern Apple

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons