Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Brooklyn Beckham och Nicola Peltz skjuter upp bröllopet

25 okt, 2020 
AvEmma Castman
Brooklyn Beckham och Nicola Peltz skjuter upp bröllopet
Kändisparet Brooklyn Beckham och Nicola Peltz skulle ha gift sig nästa år, men nu verkar det som att planerna har förändrats. Här är anledningen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Paren som visar att det finns äkta kärlek i HollywoodBrand logo
Paren som visar att det finns äkta kärlek i Hollywood

I somras förlovade sig Victoria och David Beckhams äldsta son, Brooklyn Beckham, med skådespelerskan Nicola Peltz. Nyheten släpptes på Instagram, där paret delade med sig av sina känslor och sin kärlek till varandra:

”För två veckor sedan frågade jag om min själsfrände ville gifte sig med mig, och hon sa ja. Jag är nu den lyckligaste mannen på denna jord. Jag lovar att jag ska vara den bästa mannen, och bli den bästa pappa en dag. Jag älskar dig baby”, skrev Brooklyn Beckham på sitt Instagramkonto tillsammans med en bild på sig själv och Nicola Peltz.

Även Nicola Peltz publicerade samma bild när hon delade med sig av de glädjande nyheterna på Instagram, följt av texten:

”Du har gjort mig till den lyckligaste tjejen i världen. Jag kan inte vänta på att få tillbringa resten av mitt liv vid din sida. Din kärlek är den mest värdefulla gåvan. Jag älskar dig så mycket.”

Tanken var att bröllopet skulle äga rum i september 2021 – men nu uppger en källa nära paret att de bestämt sig för att senarelägga ceremonin på grund av coronapandemin.

Annons

Flyttar fram bröllopet ett år

Det är tidningen Mirror Online som pratat med källan, och hen uppger att Brooklyn Beckham och Nicola Peltz originalplan var att gifta sig hösten 2021 – men att allt troligtvis kommer senareläggas ett år.

– Från början sa de till sina nära vänner att de skulle reservera ett datum i september 2021. Men den här veckan har Brooklyn sagt till sina kompisar att de kommer skjuta upp bröllopet eftersom läget är för riskabelt, säger källan till tidningen.

Källan berättar vidare att paret eventuellt kommer ha en mindre ceremoni där de gifter sig, för sedan arrangera ett större firande med många gäster 2022 i stället.

– De vill inte ha pressen på sig att behöva planera om och skjuta upp igen, och de vill inte heller begränsa gästlistan, säger källan.

Foto: TT

LÄS MER:

Hilary Duff är gravid – delar lyckan på Instagram

Gwyneth Paltrows lycka efter insikten om 16-åriga dottern Apple

De mest romantiska ögonblicken i film – som inte innehåller sex eller kyssar

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons