Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Se bilderna från Janice Kavander och Marvin Asantes bröllop

30 aug, 2022 
AvJenny Lundberg
Janice Kavander och Marvin Asante har gift sig
I helgen sa Janice Kavander och Marvin Asante ja till varandra – vi har samlat bilderna från parets magiska bröllop!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: Artisten Janice om bröllopsplanernaBrand logo
VIDEO: Artisten Janice om bröllopsplanerna

Lördagen den 27e augusti sa ELLE-profilen och artisten Janice Kavander och musikern Marvin Asante ja till varandra på en vacker gård precis vid vattnet i Mariefred. 130 gäster var inbjudna och de magiska bilderna från Instagram avslöjar lyckan över tredagarsbröllopet. “Can’t Believe I married my best friend yesterday” skriver Janice under bröllopsbilderna på Instagram.

Janice Kavander och Marvin Asante har gift sig

Paret förlovade sig i december 2020 och under lördagen blev de äkta makar. Janice och Marvin träffade varandra genom musiken 2015 och när de började turnera som körsångare till Sabina Dduma föll de för varandra, och inom tre månader blev de ett par.

Annons

Janice bröllopsklänning designad av Jade Cropper

I en intervju från ELLE-galan tidigare i år avslöjade Janice några detaljer om bröllopsklänningen hon skulle bära. Hon berättade att designern var en av de nominerade på ELLE-galan. Under bröllopsdagen avslöjades hemligheten att Jade Cropper som vann Årets nykomling på ELLE-galan 2022 designat Janice brudklänning.

– Det känns fantastiskt! Det är en stor ära att få den här uppskattningen som kreatör och att vara en del av framtidens mode. Det är jag otroligt stolt och rörd över! Sade Jade Copper när hon tog emot priset tidigare i år.

När Janice och Marvin sagt ja till varandra publicerade Jade Cropper en bild på paret med texten:

”Det har varit en ära att skapa din bröllopsklänning, tack för förtroendet”.

SE BILDERNA FRÅN BRÖLLOPET

“The greatest moment of my life”, skriver Marvin Asante i ett Instagram-inlägg från bröllopet. Fler kända ansikten fanns på plats – bland annat Sabina Dduma som sjöng under kvällen. Molly Hammar och Kim Cesarion framförde en låt under vigseln och Influencern Cassandra Klatzkow fick äran att sjunga när paret skred ned för trappan fram till vigselplatsen. “Tack för att jag fick vara med och fira bandet mellan er två” skriver Cassandra på Instagram.

Vi har samlat bilderna från bröllopet här!

Janice Kavander spelar huvudroll i Netflix-drama

Senare i år kommer vi se Janice Kavander inta en av huvudrollerna i Netflix nya dramaserie om Spotify. Dessutom släpper hon tre nyskrivna låtar till serien.

Foto: Johanna Pettersson/Instagram

SE OCKSÅ: Janice Kavanders bästa sminktipsBrand logo
SE OCKSÅ: Janice Kavanders bästa sminktips

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons