Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Janice Kavander gör roll i ny Netflix-serie

06 maj, 2022 
AvSara Ericsson
ELLE-profilen Janice Kavander i Netflix-serien The Playlist.
Artisten och ELLE-profilen Janice Kavander spelar en av huvudrollerna i Netflix nya dramaserie om Spotify. Dessutom släpper hon tre nya låtar till serien. Här är allt vi vet om The Playlist!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Artisten Janice om bröllopsplanernaBrand logo
Artisten Janice om bröllopsplanerna

För tre år sedan stod det klart att Netflix köpt rättigheterna att göra en serie om streamingjätten Spotify. Baserat på boken Spotify Inifrån skriven av journalisterna Jonas Leijonhufvud och Sven Carlsson.

TV-serie om Spotify – Janice en av huvudrollerna

Nyligen meddelade Netflix att artisten och ELLE-profilen Janice Kavander kommer att spela en av huvudrollerna i serien som sångaren Bobbie T. Serien kommer även att innehålla nya låtar framförda av Janice.

– Det är en dröm som gått i uppfyllelse att få spela en av huvudrollerna i serien The Playlist. Jag är så tacksam över att just jag fått chansen att gestalta Bobbie T, en karaktär jag verkligen kan relatera till. Det har också varit så stort för mig att jobba med så briljanta skådespelare och att bli regisserad av den exceptionellt begåvade regissören Per-Olav Sørensen. Jag ser så otroligt mycket fram emot att serien släpps senare i år, säger Janice.

Janice Kavander på ELLE-galan 2022.
Janice Kavander ELLE-galan 2022.

Regissören om Janice roll i The Playlist

– Janice har briljant tagit på sig rollen med äkthet och passion och jag är imponerad över hennes prestation. Hon framför också tre låtar i serien, varav en hon skrivit själv. Hennes talang, naturliga närvaro framför kameran och hennes röst förhöjer serien rejält, säger serieregissören Per-Olav Sørensen.

Annons

Allt om serien The Playlist – då har serien premiär

Serien som fått namnet The Playlist består av sex avsnitt och har premiär under 2022. Det är en fiktiv dramaserie om svenska startupen Spotify som skakade om hela musikbranchen och utvecklades till att bli en av världens ledande musiktjänster.

Rollen som Spotifys vd spelas av Edvin Endre och medgrundaren spelas av Christian Hillborg. I serien kommer vi även att få se Gisem Kling Erdogan, Valter Skarsgård, Amy Deasismont, Joel Lützow, Hanna Ardéhn, Ella Rappich och Agnes Kittelsen.

Foto: Johan Bergmark/Netflix

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons