Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Se första bilden på Margot Robbie i filmen om Barbie

28 apr, 2022 
AvGabriella Håkansson
Margot Robbie
Barbie-filmen har äntligen fått ett premiärdatum och det blir under sommaren 2023. Men redan nu har vi fått en första glimt av Margot Robbie i rollen som Barbie. Se första bilden här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 filmer som faktiskt är bättre än böckernaBrand logo
5 filmer som faktiskt är bättre än böckerna

Den kommande filmen om vår allas favoritdocka Barbie har äntligen fått ett premiärdatum. Den 21 juli 2023 går filmen upp på biodukarna, vi längtar!

Enligt IMDb ska filmen om Barbie handla om dockan Barbie som blir utvisad från Barbieland då hon inte är perfekt nog. Barbie ger sig då ut på äventyr i den verkliga världen.

Skådespelarna i Barbie-filmen

Vad vi hittills vet är att Margot Robbie spelar Barbie, hon är dessutom medproducent av filmen som produceras av Warner Bros. Ryan Gosling tar sig an rollen som Ken och Will Ferell sägs enligt källor spela vd för ett leksaksföretag, förmodligen då Mattel som är tillverkare av leksaksdockan.

Annons

Det blev tidigare i april dessutom känt att Margot Robbies slående lika skådespelarkollega Emma Mackey kommer att ha en roll i filmen. Vem Emma spelar har vi inte fått veta än men med tanke på Emma och Margots lika utseende kanske även Emma tillhör Barbie-familjen.

Emma är bland annat känt från sin roll som Maeve i Netflix-serien Sex Education.

Alexandra Shipp, Kate McKinnon, Sims Liu och Emerald Fernell är även fyra namn som finns med på rollistan.

Första bilden på Margot Robbie som Barbie

Det är ett bra tag kvar tills vi får se filmen om Barbie men här kommer glädjande nyheter till alla er som längtar. Redan nu har faktiskt den första bilden på Margot Robbie i sin roll som Barbie släppts och visst ser det lovande ut. Margot fullkomligt stålar i rollen som Barbie i sin rosa Chevrolet.

Margot Robbie som Barbie

Foto: TT/ Warner bros.

Annons