Margot Robbie och Emma Mackey medverkar båda i nya Barbie-filmen

Emma Mackey och Margot Robbie

Margot Robbie och Emma Mackey dyker upp tillsammans på filmduken under nästa år. Ja, du läste rätt! De slående lika skådespelarna är nu båda klara för den kommande Barbie-filmen.
19 april, 2022

Margot Robbie är både medproducent och huvudrollsinnehavare i den kommande filmen om Barbie. Det var inför Barbie-dockans 60-årsjubileum som nyheten om att Barbie ska bli spelfilm kom.

TV: 8 gånger Hailey Bieber rockat 90-talsfrisyrer att inspireras av
1:06

Efter reklamen: TV: 8 gånger Hailey Bieber rockat 90-talsfrisyrer att inspireras av

(1:06)

Slå på ljud

Förutom av Margot, produceras filmen av Warner Bros. Regin står Greta Gerwig för, tidigare känd för sin regi av Lady Bird och Unga kvinnor.

Will Ferell och Emma Mackey joinar casten

Sedan tidigare är det dessutom klart att Ryan Gosling tagit sig an rollen som Ken. Enligt källor tackade Ryan först nej till rollen på grund av sitt hektiska schema men då produktionen dragit ut på tiden skapades en lucka som gjorde att han trots allt kunde vara med i casten.

Se första bilderna från nya storfilmen Elvis – med Austin Butler i huvudrollen

Men Margot Robbie och Ryan Gosling är inte de enda kända namnen som dyker upp på filmduken under 2023 när Barbie-filmen väntas ha premiär. America Ferrara, Kate McKinnon och Will Ferrell är namn som också uppges joina casten. Vilka roller det handlar om är ännu inte känt men Will Ferell sägs enligt källor spela vd för ett leksaksföretag.

Ryan Gosling

Ryan Gosling spelar Ken.

Det står nu även klart att Emma Mackey, känd från Sex Education kommer att ha en roll i filmen. Vem Emma spelar är ännu inte offentligt men kanske har rollen något att göra med Emma och Margots lika utseenden. Fans världen över har ständigt påpekat likheten mellan de två skådespelarna sedan Emmas genombrott som Maeve i Netflix-serien.

Emma Mackey som Maeve i Sex Education

Emma Mackey som Maeve i Sex Education.

Margot och Emma om sina lika utseenden

Margot själv har tidigare kommenterat likheten – då skådespelarna till och med blandats ihop på stan.

– Någon kom fram till mig när jag satt och åt en burgare. Personen sa att "jag älskar dig i Sex Education, det programmet är så coolt, vi började precis kolla på det". Och jag bara "jag är ledsen men det är inte jag", berättade Margot för BBC Radio 1.

Emma har däremot svårt att förstå uppståndelsen.

– Jag ser det verkligen inte alls. Jag menar, det är underbart att bli jämförd med Margot Robbie, men helst skulle jag vilja att folk fokuserade på jobben som vi båda gör istället för att jämföra hur vi ser ut, har hon tidigare sagt till Independent.

Det blir nu första gången som vi får se de båda i samma produktion. Så spännande!

Se också: 5 bevis på att alla kändisar såg ballare ut på 90-talet
1:24

Efter reklamen: Se också: 5 bevis på att alla kändisar såg ballare ut på 90-talet

(1:24)

Slå på ljud

Foto: TT Källa: Elitedaily, The Hollywood reporter