Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Första bilderna från nya storfilmen Elvis – med Austin Butler

18 feb, 2022 
Första bilderna från Elvis
Som vi har längtat! Snart har Baz Luhrmanns nya storfilm Elvis premiär – med Austin Butler i huvudrollen! Se första bilderna, trailern och premiärdatumet här!
Annons

Snacket har gått länge och nu kan du äntligen få en första kik på Baz Luhrmanns biopic Elvis, storfilmen om artisten och hans liv. Huvudrollen spelas av Vanessa Hudgens ex Austin Butler.

Regissören Baz Luhrmann ligger bakom filmer som The Great Gatsby, Moulin Rouge, Romeo + Juliet och Australia – och nu är han snart aktuell med ännu en episk storfilm – nämligen den om Elvis Presley.

Austin Butler spelar Elvis Presley

Austin Butler spelar Elvis

Snacket har länge gått om en Elvis biopic, planerna blev dock försenade på grund av pandemin. Men nu när vi verkar ha kommit ut på andra sidan är det äntligen dags för Elvis!

Annons

Skådespelaren Austin Butler spelar The king och likheterna med artisten är slående! Nyligen släpptes trailern och av den att döma kan vi förvänta oss en magisk film med bra skådespeleri, musik, foto och story. Vi trodde i och för sig inget annat om Baz!

SE TRAILERN TILL ELVIS HÄR:

Vem är Austin Butler?

Austin Butler är kanske mest känd från fantasyserien The Shannara chronicles, men han har också spelat i filmer som Quentin Tarantinos Once upon a time... in Hollywood (med Margot Robbie, Brad Pitt och Leonardo DiCaprio) och The dead don't die (ihop med Selena Gomez och Adam Driver), men Elvis tros bli hans stora genombrott.

Dejtar Kaia Gerber

Austin är också känd för sitt förhållande med Vanessa Hudgens. De var ett par i nästan nio år, men gjorde slut i december 2019.

Vanessa och Austin

Hösten 2021 dejtade han Lily Rose Depp (Johnny Depp och Vanessa Paradis dotter, samt Timothée Chalamets ex), men nu har han bara ögon för flickvännen Kaia Gerber (som senast var ihop med Jacob Elordi och Pete Davidson).

Annons
Kaia Gerber och Austin Butler

Fun fact! Minns du när Kaia och Jacob klädde ut sig till Elvis och Priscilla till en halloweenfest? Well, nu dejtar hon istället killen som spelar Elvis!

Tom Hanks medverkar

I andra roller i Elvis ser vi bland annat Tom Hanks, som Elvis manager Colonel Tom Parker, samt Olivia DeJonge som spelar Priscilla Presley.

Tom Hanks spelar Elvis manager.

När har filmen Elvis premiär?

Elvis har premiär den 24 juni 2022, och kommer finnas på HBO Max 45 dagar senare. Dock är det ännu oklart om detta även gäller för Sverige.

Annons

Se första bilderna från Elvis:

Austin Butler i Elvis-filmen
Elvis-filmen
Baz Luhrmanns Elvis med Austin Butler
Annons
Austin Butler spelar Elvis Presley
Austin Butler Elvis
Austin Butler Elvis Presley
Annons
Elvis och hans mamma, i filmen Elvis
Elvis Presley, spelad av Austin Butler
Austin som Elvis
Annons
Elvis movie
Austin som Elvis

VIDEO: Andra filmer vi ser fram emot 2022:

5 filmer att se fram emot 2022Brand logo
5 filmer att se fram emot 2022

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons