Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Isabella Löwengrip om barnplanerna med 23 år äldre kärleken Paul

02 jul, 2021 
AvJessica Rådne
isabella löwengrip och paul sundvik
Nu ger Isabella Löwengrip oss nya detaljer om sina barnplaner med kärleken Paul Sundvik som hon har varit ihop med i ett år.
Annons
5 kändisar som blivit föräldrar under 2021Brand logo
5 kändisar som blivit föräldrar under 2021

Sommaren 2020 träffade influencern Isabella Löwengrip, 30, undervattensfotografen Paul Sundvik, 53, och tycke uppstod. Sedan tidigare är det känt att tvåbarnsmamman Isabella vill skaffa fler barn och nu berättar hon om hur den tänkta tidsplanen för det ser ut.

Då blir Isabella Löwengrip gravid – om hon får välja

Det är under en frågestund på Instagram story som Isabella besvarar frågan ”Om du fick välja när kommer en liten?”.’

– Kanske om ett år, börjar hon, och förklarar varför:

– Det hade varit perfekt för jag vill lansera ett bolag först. Jag vill släppa boken, lansera bolaget och sen barn, säger Isabella.

isabella löwengrip på instagram story

Influencern har skrivit flera böcker innan, bland annat självhjälpsboken Egoboost! och graviditetsboken Babyboost!. Den bok som hon nu håller på att slutföra handlar om hennes liv och de många dalar hon upplevt med kraschade bolag och drömmar.

Annons

– Man kommer att få se mycket smärta, mycket mörker i mitt liv. När man har stått där och tagit emot priser så har det egentligen funnits mycket smärta och ångest. Det har varit hemskt i många år, säger hon i ett citat från Expressen.

Två favoritnamn på framtida barn

Barnfrågan kom upp i samtal med Paul redan för ett år sedan. I en intervju med Mama från i fjol berättar Isabella att hon tagit upp det efter bara en månad tillsammans.

– Jag tog mod till mig när han satt och drack en kopp kaffe och sa: ”Vill du ha barn?” Kaffet flög ju ut! Och sedan fick jag inget svar på den frågan, utan han började prata om annat! Jag kände bara ”åh vad jobbigt”, och behövde ett svar: ”Paul, nu får du faktiskt svara ja eller nej.” Och då sa han ja – och jag blev såklart jätteglad, säger hon till magasinet.

I en tidigare frågestund på Instagram har Isabella även sagt att hon vill döpa sina framtida barn till Kristina och Rickard.

Annons

Bröllop nästa år – om Paul friar

Under den senaste frågestunden besvarar Isabella också en fråga som lyder ”Blir det bröllop snart?”. Hon svarar:

– Nu hör inte Paul det här men jag skulle gissa på att han friar innan årsskiftet och då hörrni blir det bröllop nästa år.

isabella löwengrip svarar på frågor

Paul har inga egna barn sedan tidigare men agerar numer bonuspappa åt Isabellas barn Sally och Gillis som hon delar med exmaken Odd Spångberg.

Källa: Expressen

Foto: Instagram

Annons