Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Isabella Löwengrip om framtidsplanerna med Paul Sundvik

16 okt, 2020 
AvSaga Pettersson
Isabella Löwengrip om framtiden med Paul – efter barnfrågan
Isabella Löwengrip planerar både flytt till ett annat land, och barn, med sin nya kärlek Paul Sundvik.
”Börja om och få ett nytt liv”, säger Isabella om det stora beslutet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Årets mäktigaste på sociala medier - enligt MedieakademinBrand logo
Årets mäktigaste på sociala medier - enligt Medieakademin

Isabella Löwengrip och hennes pojkvän Paul Sundvik träffades i somras. Det dröjde inte allt för lång tid innan hon delade med sig av lyckan offentligt, och därefter har vi fått se en hel del av parets kärlek.

Idag bor paret ihop i Isabellas relativt nyköpta villa på Lidingö, och när hon gästade Skavlan förra veckan berättade hon att hon och Paul har planer på att flytta till Schweiz. Nu berättar hon mer om flyttplanerna, och varför det lutar åt just Schweiz, i en frågestund på sin Instagram story.

”Paul har bott där, miljön, nära till allt, få börja om och få ett nytt liv, nära till barnen i Sverige (kommer bo där varannan vecka)”, svarar Isabella.

Isabella och Pauls barnplaner

Under samma frågestund får hon frågan om hon och Paul planerar barn i framtiden, och på den frågan är svaret ja. Isabella har tidigare berättat om Pauls starka reaktion när hon första gången frågade honom om han ville ha barn.

Annons

– Jag skulle gärna ha en kull nummer två! Nu i somras, när Paul och jag hade varit tillsammans en månad eller två, tog jag upp den här frågan under en frukost. Den är ju så viktig, ett vägskäl. Jag tog mod till mig när han satt och drack en kopp kaffe och sa: ”Vill du ha barn?” Kaffet flög ju ut! Och sedan fick jag inget svar på den frågan, utan han började prata om annat! Jag kände bara ”åh vad jobbigt”, och behövde ett svar: ”Paul, nu får du faktiskt svara ja eller nej.” Och då sa han ja – och jag blev såklart jätteglad, sa hon i en intervju med Mama.

Isabella Löwengrips barn

Isabella Löwengrip har två barn från sitt tidigare äktenskap med Odd Spångberg, Sally och Gillis. Barnen bor varannan vecka hos sina föräldrar. Paul Sundvik har inga egna barn sedan tidigare, så nu får vi vänta och se om han en dag blir mer än bonuspappa till Isabellas barn!

Foto: TT

LÄS MER:

Lykke Lis familjesorg efter sonen Dions födsel – mamman dog tre veckor efter förlossningen

Nicki Minajs första ord som mamma – avslöjar könet på barnet

Josefin Dahlberg och Josef Fares har blivit föräldrar

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons