Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Isabella Löwengrip avslöjar framtida barnnamnen

25 nov, 2020 
AvLouise Berglund
AvLouise Åström
Isabella Löwengrip barnnamn
Isabella Löwengrip vill ha fler barn. Hon har dessutom två namn hon tycker om lite extra. I en ny frågestund på Instagram avslöjar hon vilka.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
7 saker du kanske inte visste om BlondinbellaBrand logo
7 saker du kanske inte visste om Blondinbella

Isabella Löwengrip har en ny man i sitt liv sedan ett par månader tillbaka. Så sent som i september berättade hon att kärleken Paul Sundvik ska sälja sin egen bostad – för att flytta in hos henne och barnen i villan på Lidingö.

Vid flera tillfällen har Isabella Löwengrip berättat att hon gärna vill ha fler barn. Hon har även sagt att hon redan tidigt i relationen ställt frågan till Paul.

– Jag skulle gärna ha en kull nummer två! Nu i somras, när Paul och jag hade varit tillsammans en månad eller två, tog jag upp den här frågan under en frukost. Den är ju så viktig, ett vägskäl. Jag tog mod till mig när han satt och drack en kopp kaffe och sa: ”Vill du ha barn?” Kaffet flög ju ut! Och sedan fick jag inget svar på den frågan, utan han började prata om annat! Jag kände bara ”åh vad jobbigt”, och behövde ett svar: ”Paul, nu får du faktiskt svara ja eller nej.” Och då sa han ja – och jag blev såklart jätteglad, sa hon i en intervju med Mama.

Annons

Barnnamnen Isabella Löwengrip tycker om

I en ny frågestund på Instagram berättar Isabella Löwengrip nu att det faktiskt finns två barnnamn hon tycker om lite extra. På frågan: ”Säg några namn du gillar, som du skulle kunna ge framtida barn” svarar hon:

– Jag har två namn som jag gillar och det är Kristina. Och så tycker jag om Rickard.

Det finns dock ett dilemma. Hon tycker inte att namnen matchar med hennes nuvarande barns namn.

– Det passar inte med Gillis och Sally. Så jag måste komma på något annat när det väl är dags, säger hon.

I en text på bilden skriver hon också att hon med "när det är dags" menar om några år. Tiden får utvisa om hon kommer hitta några andra namn eller om det blir något av de befintliga favoriterna - Kristina och Rickard.

Isabella Löwengrip barnnamn
Isabella Löwengrip avslöjade vilka barnnamn hon gillar i en frågestund på Instagram.

Läs mer:

Isabella Löwengrip flyttar ihop med pojkvännen Paul Sundvik

Isabella Löwengrip avslöjar framtidsplanerna: En flytt till Schweiz

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons