Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Internets roligaste reaktioner på Ryan Gosling som Ken i Barbie-filmen

16 jun, 2022 
AvElin Jonsson
Sociala medier kokar efter man släppt bilderna på Ryan Gosling som Ken i den nya Barbie-filmen!
Sociala medier kokar efter man släppt bilderna på Ryan Gosling som Ken i den nya Barbie-filmen! Vi har samlat internets roligaste reaktioner.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Netflix-filmerna du vill se i sommarBrand logo
Netflix-filmerna du vill se i sommar

Den kommande filmen om dockan Barbie har äntligen fått ett premiärdatum. Den 21 juli 2023 går filmen upp på biodukarna, vi längtar!

Enligt IMDb ska filmen handla om dockan Barbie som blir utvisad från Barbieland då hon inte är perfekt nog. Barbie ger sig då ut på äventyr i den verkliga världen.

Här är nya Barbie-filmen

Margot Robbie kommer vi se i rollen som Barbie, hon är dessutom medproducent av filmen som produceras av Warner Bros. Ryan Gosling tar sig an rollen som Ken och Will Ferell sägs enligt källor spela vd för ett leksaksföretag, förmodligen då Mattel som är tillverkare av leksaksdockan.

Annons

Det blev tidigare i april dessutom känt att Margot Robbies slående lika skådespelarkollega Emma Mackey kommer att ha en roll i filmen. Vem Emma spelar har vi inte fått veta än men med tanke på Emma och Margots lika utseende kanske även Emma tillhör Barbie-familjen. Emma är bland annat känt från sin roll som Maeve i Netflix-serien Sex Education.

Internets bästa reaktioner på Ryan Goslings Ken

Härom månaden släpptes de första bilderna från inspelningen, och man fick se Margot Robbie som Barbie. Och i dagarna kom de första bilderna på Ryan Gosling som Ken. I samma veva gör internet det internet gör bäst, nämligen går bananas. På sociala medier har den ena efter den andra dragit sig med lustigheter vad gäller Ryan Gosling och karaktären Ken.

Folket fnissar

*Thihi*

En ny realitystjärna är född

High School Musical- vibbar

Foto: TT/Instagram/Twitter

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons