Hollywoodstjärnan Mena Suvari, 41, väntar sitt första barn

Image Press Agency
Skådespelerskan Mena Suvari, känd från American Beauty och American Pie, är gravid. ”Allt jag önskat i många år”, säger hon till People.
16 oktober, 2020

Skådespelerskan Mena Suvari, 41, väntar sitt första barn tillsammans med maken Michel Hope. Bebisen som är en liten pojke är beräknad till våren.

– Det var så märkligt att få reda på detta – jag trodde inte att det var sant, säger Hollywoodstjärnan till People och medger samtidigt att paret fått kämpa för att bli gravida.

Fick kämpa för att bli gravida

Paret som gifte sig 2018 bestämde sig tidigare i år för att försöka få barn. Men det var inte så enkelt som Mena och maken hade förväntat sig, berättar hon.

– Jag tog tempen varje morgon och kissade på ägglossningstester. Du förväntar dig då att det ska ske, och så gör det inte det. Jag kom till en punkt där jag var överväldigad och sönderstressad, säger Mena.

Hon säger att hennes ålder varit en faktor som fått henne att känna ytterligare press.

– Jag är 41 och det finns en känsla av att jag redan har ena foten i graven så ”lycka till”. Jag tänkte till slut att jag kan inte fortsätta försöka. Jag är less på att stressa upp mig kring detta. Jag försökte istället tänka att det som är menat kommer att ske.

Fick beskedet på jobbet

Så Mena flög till Georgia för att jobba på en ny film, och det var där som hon började känna av symptom på graviditet. Först tänkte hon att det var trötthet från jetlag, sedan visade testet någonting annat.

– Jag hade vid det laget redan släppt taget, vilket de säger är det som brukar hjälpa, förklarar hon för tidningen.

Mena Suvari förklarar även att anledningen till att hon nu delar sin berättelse, är att få andra kvinnor att känna sig stärkta och våga lita på sina kroppars förmåga – även när de passerat 40.

Mena Suvaris tredje äktenskap

Pappan till barnet, Michel Hope, är Menas tredje make. Hennes första äktenskap var med cinemagrafen Robert Brinkman och varade åren 2000-2005. Hennes andra med konsertarrangören Simone Sistito, 2010-2012.

Mena och Michael Hope träffades under inspelningarna av filmen I’ll be Home for Christmas 2016 i vilken Mena hade en roll och Michael arbetade med scenografi.

Källa: People

Foto: TT

LÄS MER:

Bilden på Nicole Richie och dottern Harlow får fansen att reagera

Orlando Bloom avslöjar detaljer om Katy Perry och dottern Daisy

Reaktionerna efter Chrissy Teigens starka ord om missfallet