Hilary Duff är gravid – delar lyckan på Instagram

Hilary Duff väntar sitt tredje barn. Det är på Instagram som skådespelaren delar med sig av bebislyckan – spana in det fina inlägget här!
24 oktober, 2020

I maj förra året förlovade sig Younger-stjärnan Hilary Duff med musikproducenten Matthew Koma – och drygt sju månader senare gifte de sig under en intim ceremoni i hemmet i Los Angeles.

Nu delar stjärnparet med sig av nästa stora familjenyhet – de ska nämligen få barn. Det är på Instagram som Hilary Duff delar med sig av den glada nyheten genom att publicera en video på när Matthew Koma smeker hennes växande mage.

Till inlägget har Hilary Duff humoristiskt skrivit: ”Vi växer!!! Och mest jag…”.

Fick sitt första gemensamma barn 2018

Hilary Duff och Matthew Koma har varit tillsammans sedan i början av 2017, med undantag för ett par månader då de gjorde slut för att sedan bli tillsammans igen.

I oktober 2018 fick de dottern Banks Violet Bair tillsammans.

Hilary Duff har flera gånger skrivit kärleksfulla inlägg om Matthew Koma på Instagram, och berömt honom som pappa. På farsdag förra året la hon till exempel upp den här fina hyllningstexten:

”Älskling. Du är den mest naturliga pappa jag har sett. Du sätter oss alltid först. Du vet alltid vad du ska säga. Mer än omtänksam. Lugn och stark. Barnen vet inte ens om hur lyckliga de är att de har dig…men det kommer de att göra. Vi älskar dig mer än ord kan beskriva.”

Hilary Duff har även sonen Luca Cruz tillsammans med exmaken Mike Comrie.

Foto: TT

LÄS MER:

Det verkar som om Billy återvänder i Stranger things säsong 4

Gwyneth Paltrows lycka efter insikten om 16-åriga dottern Apple

Miley Cyrus berättar om sorgen i handskrivet brev: ”Allt raderades”