Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Det verkar som om Billy återvänder i Stranger things säsong 4

23 okt, 2020 
AvEmma Castman
Stranger things, Billy tillbaka i säsong 4
Inspelningen av Stranger things säsong fyra har nyligen återupptagits – och spännande ledtrådar om handlingen kan ha läckt ut på sociala medier. Läs om de här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
4 serier du inte får missa på Netflix - i novemberBrand logo
4 serier du inte får missa på Netflix - i november

Sommaren 2016 hade Stranger things premiär på Netflix och sedan dess har serien blivit en av världens mest omtalade. Ett drygt år efter premiären släpptes säsong två, och i början av juli 2019 äntrade den tredje säsongen streamingtjänsten.

Nu väntar fans runt om i världen på säsong fyra – och även om inspelningen fortfarande pågår har ledtrådar om handlingen redan släppts.

Så sent som för ett par dagar sedan började nämligen folk spekulera i om karaktären Billy (Dacre Montgomery) kommer dyka upp i den nya säsongen – trots att han blev mördad i säsong tre. Spekulationerna drog igång efter att skådespelaren publicerat en bild på sig själv som Billy på Twitter. Samma foto dök sedan upp på Instagram och då taggade han även sminkösen i Stranger things.

Ingenting är bekräftat ännu, men kommentarsfältet på Dacre Montgomerys Twitter visar tydligt att fansen hoppas att det stämmer.

Blir en säsong 5

I augusti i år kom beskedet att det även kommer att komma en säsong fem av Stranger things. Det avslöjade bröderna Ross och Matt Duffer, som ligger bakom serien, i en intervju med The Hollywood Reporter.

Annons

– Säsong fyra kommer inte att bli slutet. Vi vet vad slutet är, och vi vet när det händer. Pandemin har gett oss tid att se framåt och bestämma vad som blir bäst för serien. När vi började komma underfund med det fick vi också en bättre känsla för hur länge vi behöver berätta den här historien, säger Ross Duffer till tidningen.

Foto: Netflix

LÄS MER:

Här är alla nyheter på Disney plus i november

De mest romantiska ögonblicken i film – som inte innehåller sex eller kyssar

Här är allt vi vet om Stranger Things säsong 4

Därför pratar alla om Emily in ParisBrand logo
Därför pratar alla om Emily in Paris

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons