Han spelar nya karaktären Matthew i You säsong 3

Scott Speedman spelar Matthew i You säsong 3

Aktuell som Matthew i säsong 3 av Netflix-serien You och har tidigare synts i Felicity. Här är allt du behöver veta om skådespelaren Scott Speedman.
22 oktober, 2020
4 serier du inte får missa på Netflix - i november
Slå på ljud

Den är sedan tidigare klart att Netflix populära thrillerserie You återvänder för en tredje säsong. Serien följer Joe Goldberg (Penn Badgley) som utåtsett ser ut att vara som vem som helst, men snabbt får vi lära oss att han är rejält obehaglig – och när han har fastnat för någon gör han allt för att nästla sig in i dennes liv. Säsong tre bjuder på flera nya ansikten, bland annat skådespelaren Scott Speedman i rollen som Matthew. ELLE har samlat allt du behöver veta om skådespelaren.

Vem är Scott Speedman?

Scott Speedman är en brittisk-kanadensisk skådespelare född i London 1 september 1975 som har synts i flera serie- och filmproduktioner. Speedman är mest känd för rollen som Ben Covington i amerikanska dramaserien Felicity (1998-2002) där han spelade mot Keri Russell. Speedman har även spelat Barry "Baz" Blackwell i dramaserien Animal Kingdom och synts i ett avsnitt av Grey's Anatomy som Dr. Nick Marsh.

Allt du behöver veta om matthew i you

Så vem är egentligen Matthew? Scott Speedmans rollkaraktär i You beskrivs som en framgångsrik chef, make och pappa med dålig kommunikationsförmåga. Han är reserverad, mystisk och tenderar att vara bortkopplad från verkligheten och allt som kan tänkas hända. Än så länge vet vi inte hur han passar in i Joe och Love (Victoria Pedrettis) nya liv, men något säger oss att han lär göra ett minnesvärt intryck.

Andra nya skådespelare i You säsong 3

Utöver Scott Speedman har Netflix även bekräftat att Shalita Grant och Travis Van Winkle kommer synas i säsong 3 av You. Grant kommer spela Sherry, en så kallad "mom-influencer" som Love snabbt kommer i kontakt med. Van Winkle syns i rollen som Cary, en rik man som bjuder in Joe till sin vänskapskrets. Vad exakt som kommer ske med nytillskotten i You återstår att se, men vi kan nog räkna med drama, blod och en hel dos spänning även denna säsong.

Just nu är det inte bekräftat när You säsong 3 har premiär.

Foto: TT.

Källa: E! Online.

LÄS MER:

Spana in fler nya skådespelare i You säsong 3

Penn Badgley avslöjar nya detaljer om tredje säsongen av You

You-skådisen Penn Badgley har blivit pappa