You-skådisen Penn Badgley har blivit pappa

21 sep, 2020 
AvEmma Castman
You-skådisen Penn Badgley har blivit pappa
Penn Badgley och Domino Kirke har blivit föräldrar till en liten pojke. Bebislyckan avslöjades på Instagram – spana in inlägget här!
Annons

I början av februari gick Penn Badgley, 33, och frun Domino Kirke, 36, ut med att de väntade sitt första barn tillsammans. Den glädjande nyheten släpptes i ett inlägg på Instagram, och där berättade paret även att de tidigare fått två missfall.

”Graviditet efter förlust är en helt annan sak. Efter två missfall i rad var vi redo att ge upp. Jag slutade lita på min kropp och började acceptera det faktum att det var över för mig.”, skrev Domino Kirke bland annat, tillsammans med en bild på sin växande mage.

Nu, drygt sju månader senare, har Penn och Dominos bebis äntligen kommit till världen. Det är på Instagram som de nyblivna föräldrarna delar med sig av bebislyckan via ett foto på moderkakan tryckt på ett papper.

I inlägget avslöjar Domino även att paret fått en son och att han föddes den 11 augusti. Vad bebisen ska heta är inte officiellt.

Paret träffades 2014

Domino Kirke har sedan tidigare sonen Cassius, 11, tillsammans med musikern Morgan O’Kane. I en intervju med US Weekley har Domino förklarat att Penn Badgley är en riktigt bra bonuspappa åt hennes barn.

Annons

”Han behöver inte vara ‘pappa’ så vi kan ha ännu mer kul med honom. Det är riktigt trevligt. Hela styvfars-grejen är verkligen oprövad mark för mig eftersom jag inte växte upp med en sådan, men… han tar han om honom riktigt bra”, sa Domino till tidningen.

Domino Kirke och Penn Badgley började dejta 2014 och gifte sig 2017.

Foto: Netflix 

LÄS MER: 

Annons
Innehåller annonslänkar