Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Hailey Biebers frisör om produkterna hon inte kan vara utan

21 okt, 2020 
AvEmma Castman
hailey bieber, frisyrtips
Oavsett om hon bär en snygg hästsvans eller trendiga lockar har Hailey Bieber alltid bra hår. Nu avslöjar stjärnans frisör vilka produkter som oftast ligger bakom looksen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
7 saker du kanske inte visste om Hailey BieberBrand logo
7 saker du kanske inte visste om Hailey Bieber

Stram knut, hög tofs eller lösa vågor. Även om Hailey Bieber varierar stilen på sin långa ljusa page är hon alltid välvårdad och snygg i håret. Nu avslöjar modellens frisör, Amanda Lee, hemligheten bakom många av hennes looks – och berättar att de flesta stilarna går att skapa med endast två stylingprodukter.

Det är på IGTV som Amanda Lee delar med sig av vilka hårprodukter hon oftast använder när hon ska styla och skapa frisyrer – nämligen en texturspray och ett torrschampoo.

– Skulle jag bara få ha två stylingprodukter i min necessär hade det varit de två produkterna, en texturspray och ett torrschampoo.

Därtill slår Amanda Lee ett slag för att tänka utanför boxen och även använda torrschampoo på rent hår. Det hjälper nämligen till att skapa volym och textur – vilket underlättar vid styling.

Hailey Biebers fina kärleksgest till Justin

För ett par dagar sedan kom nyheten att Hailey Bieber gjort en kärlekstatuering tillägnad hennes man Justin Bieber. Märkningen föreställer ett ”J” på vänster ringfinger, och kom till bara veckor efter att paret firat bröllopsdag.

”J står för Justin Bieber. Det var ett sant nöje att få förtroende att skapa den här meningsfulla tatueringen till dig Hailey Bieber”, skrev tatueraren på Instagram i samband med att han visade upp modellens nya gadd – tillägnad sin stora kärlek.

Foto: TT

LÄS MER:

Hit flyttar Katy Perry och Orlando Bloom – efter dottern Daisys födsel

Fina detaljen i nya bilden på Katie Holmes och 14-åriga dottern Suri Cruise

Jada Pinkett Smith om oron för dottern – varningen till Willow

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons