Fina detaljen i bilden på Katie Holmes och dottern Suri Cruise

20 okt, 2020 
AvSaga Pettersson
Katie Holmes och Tom Cruise dotter Suri har hunnit bli 14 år. Då och då fångas hon på bild ihop med Katie, och på bilder från helgen matchar mamma och dotter mer än någonsin!
Annons
2000 vs 2020 – kändisarna nu och då
2000 vs 2020 – kändisarna nu och då

Katie Holmes och ex-maken Tom Cruise blev föräldrar åt dottern Suri 2006, men efter att Katie och Tom skilde sig för åtta år sedan har Katie mer eller mindre dragit hela lasset själv. De senaste fem åren har Tom knappt haft någon kontakt med sin dotter.

Det har länge pratats om att det är Tom Cruise engagemang i Scientologkyrkan som försvårat relationen mellan Tom och Suri. Katie har länge haft svårt för Toms engagemang i kyrkan, samtidigt som att det från Scientologernas håll ska ha kommunicerats att Tom inte bör ha någon kontakt med sin dotter. Katie och Suri lämnade kyrkan i och med skilsmässan 2012, och enligt Scientologerna bör Suri återvända till kyrkan för att få träffa sin pappa.

Katie och Suri matchar från topp till tå

Genom åren har vi sett mamma och dotter dyka upp på bild ihop, och nog ser man att Suri är Katies dotter. När duon var ute och cyklade tillsammans i helgen fångades de återigen på bild – och den här gången mer lika än någonsin. Ja, Katie och Suri var klädda likadant från topp till tå.

Matchande i svarta byxor, vita sneakers och t-shirt cyklade Katie och Suri runt.MEGA

Katie Holmes nya kärlek Emilio Vitolo Jr

När mamma och dotter skildes åt byttes sällskapet ut mot Katies nya kärlek Emilio Vitolo Jr, och även de fångades på bild ihop – fortfarande med cyklar i högsta hugg.

Annons

Det var i augusti förra året som det blev känt att Katie Holmes relation med skådespelaren och sångaren Jamie Foxx fått ett slut. I början av september fick pressen nys om att Katie fått upp ögonen för någon ny – restaurangchefen Emilio. Och paret har sedan dess setts hand i hand på New Yorks gator och torg, och av bilder att döma ser de onekligen kära ut.

Foto: TT

LÄS MER:

Annons
Innehåller annonslänkar