Jada Pinkett Smith om oron för dottern Willow

20 okt, 2020 
AvSaga Pettersson
Jada Pinkett Smith om oron för dottern Willow
I ett kommande avsnitt av talkshowen Red Table Talk berättar Willow Smith nu att hennes mamma tidigt varnade henne för män – och Jada Pinkett Smith berättar om oron för dottern.
Annons
2000 vs 2020 – kändisarna nu och då
2000 vs 2020 – kändisarna nu och då

Will Smith och Jada Pinkett Smith är föräldrar åt barnen Willow och Jaden, och dottern och sonen kan inte bara titulera sig som kändisbarn – de har banat väg för sig själva och står idag stadigt på egna ben. Jaden Smith är både artist och skådis, och har spelat roller i flera stora filmer. Och hans syster Willow Smith är inte sämre hon, hon är också både skådis och artist.

Willow Smith om varningen från sin mamma

I ett klipp från ett kommande avsnitt av Red Table Talk, talkshowen med tre generationer, Adrienne Banfield Norris, Jada Pinkett Smith och Willow Smith, kan vi redan nu ta del av ett samtal mellan Willow och Jada som handlar om män. Willow minns tillbaka på hur hennes mamma varnade henne för män när hon var yngre, något som gjorde avtryck på henne.

– Du gjorde mig verkligen förberedd på det farliga med män, säger Willow och fortsätter:

– Så när jag var yngre var jag sån, ’till att börja med, män är farliga’.

Annons

Jada har inte riktigt samma upplevelse kring hur hon pratat om män med dottern i hennes yngre dagar.

– Jag sa inte att män var farliga, säger hon och skrattar, och Willow kontrar med:

– Nej, du sa inte det, men sättet som du pratade med mig på, i min lilla hjärna, så sa min hjärna att ’män är lika med fara’.

”Hon ville ensam hänga med killar som var äldre än henne”

Men att Jada var orolig för sin dotter under hennes uppväxt hymlar hon inte med.

– Jag sa att ’du håller på att bli en ung kvinna’. Hon ville, ensam, hänga med killar som var äldre än henne, och jag tänkte att ’det kommer inte att hända, du kommer inte att hänga med någon ensam’, säger Jada Pinkett Smith vidare.

Willow och Jadas konversation är en del av den mycket bredare diskussion som handlar om sex och samtycke. I programmet gästar också Rumer Willis och Amber Rose, som delar med sig av sina egna erfarenheter kring ämnet.

Foto: TT

Annons

LÄS MER:

Annons
Innehåller annonslänkar