Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Gisele Bündchen bekräftar: Skiljer sig från Tom Brady

30 okt, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Gisele Bündchen bekräftar: Skiljer sig från Tom Brady
Efter en tids spekulationer står det nu klart att supermodellen Gisele Bündchen och NFL-stjärnan Tom Brady skiljer sig.
De berättar båda om beslutet på Instagram.
Annons

Tills sist blev det alltså officiellt. I fredags berättade Tom Brady, 45, och Gisele Bündchen, 42, att deras äktenskap har tagit slut.

Se också: 5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
Se också: 5 snackisar från veckan som gått

NFL-stjärnan skrev om beslutet på Instagram Story.

“Under de senaste dagarna har jag och min fru bestämt att vi skiljer oss efter 13 år som gifta. Vi kom fram till beslutet i samförstånd och med stor tacksamhet över tiden som vi fått tillbringa tillsammans”, heter det i uttalandet.

“Det är givetvis smärtsamt och en svår sak att göra, precis som det är för alla andra världen över som går igenom samma sak varje dag. Trots allt önskar vi bara det bästa för varandra medan vi går vidare med nya oskrivna kapitel i våra liv”.

Annons

Tom Bradys och Gisele Bündchens relationshistoria

Paret gifte sig 2009, och välkomnade samma år sin son Benjamin. De har också dottern Vivian som föddes 2012. Familjen har under den största delen av tiden bott i Boston då Tom Brady spelade i New England Patriots. 2020 flyttade de till Florida när Brady började spela i Tampa Bay Buccaneers.

I februari i år meddelade quarterbacken att han lägger ner sin footballkarriär för att tillbringa mer tid med familjen. Blott sex veckor senare ändrade han sig och bestämde sig för att fortsätta spela.

Bündchens första ord om skilsmässan

Det ska ha skapat en spricka mellan makarna, och under den senaste tiden har det ryktats om att deras förhållande är bortom räddning.

– Hon har fått nog av deras äktenskap. Hon har varit upprörd över det länge och det är fortfarande svårt, men hon känner att hon behöver gå vidare. Hon tror inte att deras äktenskap kan reparera, berättade en källa för People i början av oktober.

Tom Brady och Gisele Bündchen träffades via gemensamma vänner 2006.
Tom Brady och Gisele Bündchen träffades via gemensamma vänner 2006.

Och nu visar det sig alltså att de går skilda vägar.

Gisele Bündchen berättar i ett uttalande på sin Instagram story om anledningen till skilsmässan.

“Beslutet att avsluta ett äktenskap är aldrig lätt men vi har vuxit ifrån och även om det, så klart, är jobbigt att gå igenom det här känner jag mig tacksam för tiden som vi haft tillsammans och jag önskar bara det bästa för Tom”.

7 saker du vill veta om supermodellen Gisele BündchenBrand logo
7 saker du vill veta om supermodellen Gisele Bündchen

Foto: TT

Annons