Rihannas första bilder på röda mattan sedan förlossningen

29 okt, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
I ett drygt halvår har Rihanna och ASAP Rocky hållit sig borta från röda mattan.
Men nu har de gjort comeback – för första gången sedan deras son föddes.
Annons
Rihannas inspirerande gravidstil - spana in hennes bästa looks
Rihannas inspirerande gravidstil - spana in hennes bästa looks

I januari i år blev det känt att Rihanna och ASAP Rocky väntade till första barn. De avslöjade graviditeten genom att låta en fotograf ta bilder på dem och hennes växande mage som stack fram ur hennes uppknäppta jacka.

I en intervju med Vouge berättade hon senare att det inte var planerat.

– Jag vet inte när jag har ägglossning eller något sånt där skit. Vi hade bara kul. Och så plötsligt var strecket bara där på testet. Sen var jag hos barnmorskan morgonen därpå och resan var igång, berättade hon i tidningen.

Annons

Därför håller Rihanna sonen privat

I våras rapporterade en rad tidningar att barnet kommit till världen, och att det är en son som artistparet fått. Enligt TMZ föddes barnet den 13 maj i Los Angeles.

En källa till US Weekly berättade kort därpå att Rihanna inte visade upp bebisen för sin omgivning under den första tiden och att hon hade fullt upp med att anpassa sig till sin nya roll som mamma.

– Rihanna är väldigt beskyddande över sin bebis, hon har bara låtit en liten grupp familj och vänner träffa honom, berättar källan och fortsätter:

– Med några undantag, så har Rihanna inte heller varit den typen som delar med sig av sitt privatliv i sociala medier. Just nu håller hon på att lära sig sin nya roll som mamma och tar varje dag som den kommer. Hon är väldigt engagerad och försöker vara den bästa mamma hon kan för sin son. Det här är den viktigaste tiden i hennes liv och hon tar det på stort allvar. Även om hon har mycket hjälp runt om kring sig så kommer hon inte förlita sig på att någon nanny ska uppfostra hennes son.

Annons

Bilderna från filmpremiären

”Riri” och ASAP har också hållit låg profil när det kommer till offentliga tillställningar. Men nu har de gjort sin första röda mattan efter barnets nedkomst – nästan ett halvår sedan förlossningen.

Sipa USA

Det är på premiären av Marvelfilmen Wakanda forever i Hollywood som paret dyker upp i matchande outfits. Rihanna bar en glansig klänning åt det gråbeiga hållet tillsammans med långa och beiga handskar.

Sipa USA
Sipa USA
Annons

ASAP Rocky bar en outfit i liknande färgskala. Snyggt!

Här är kändisarna som har tatuerat in sina stjärntecken
Här är kändisarna som har tatuerat in sina stjärntecken

Foto: TT

Annons
Innehåller annonslänkar