Gigi Hadids första tid som mamma – veckorna efter dotterns födsel

GIGI HADIDS FÖRSTA TID SOM MAMMA – VECKOR EFTER DOTTERNS FÖDSEL

I september blev Gigi Hadid och Zayn Malik föräldrar åt en liten dotter. Så har första veckorna för den nyblivna mamman Gigi varit!
06 oktober, 2020
Gigi Hadid och Zayn Maliks kärlekshistoria - så träffades paret
Slå på ljud

I mitten av september välkomnade Gigi Hadid och Zayn Malik sin dotter till världen. De nyblivna föräldrarna bekräftade själva den glada nyheten för världen på Instagram och Twitter.

”Vår lilla tjej är här, frisk och vacker. Att försöka sätta ord på mina känslor just nu är omöjligt. Kärleken jag känner för den här lilla människan är bortom mitt förstånd. Tacksam över att känna henne, stolt över att få kalla henne min och tacksam för livet vi kommer att ha tillsammans”, skrev den stolta pappan Zayn i ett inlägg.

Annat var det med Gigi och Zayns gravidavslöjande. Det började spekuleras i att paret väntade barn redan innan de själva gått ut med det, något som Gigi Hadid påpekade att hon inte uppskattade när hon väl berättade om graviditeten för första gången.

Första tiden som föräldrar

Sedan dess verkar det ha varit full rulle för de nyblivna föräldrarna, eftersom det varit glest med uppdateringar om det nya livet med den lilla. Men enligt en källa ska de första veckorna med dottern gått bra.

– Gigi är väldigt trött, men redan en fantastisk mamma, säger en källa till E! News. Gigi är är med andra ord precis som många andra nyblivna mammor – trötta men fantastiska.

– De första veckorna har krävt en stor omställning med hon har inte klagat alls och hon är väldigt exalterad över att vara mamma, fortsätter källan.

Zayn Malik och Gigi Hadid tillbringar sitt nya liv med dottern på Gigis mamma Yolanda Hadids familjegård i Pennsylvania – samma plats som Gigi ska ha fött dottern på, enligt uppgifter.

– De är väldigt skönt för dem att stanna där nu. Gigi vill ha det så privat som möjligt för dottern och vill ha möjligheten att uppfostra henne utan andras ögon på sig,

Foto: TT

LÄS MER:

Margaux Dietz bekräftar uppbrottet från Emil Ingemarsson

Angelina Jolie och Brad Pitts barn Shiloh hyllas världen över

Mammans ilska över Katie Holmes nya relation med Emilio