Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Mammans ilska över Katie Holmes nya relation med Emilio

05 okt, 2020 
AvElin Jonsson
Katie Holmes och pojkvännen Emilios relation gör svärmor förbannad.
Enligt en källa så ska Emilio Vitolo Jrs mamma ha blivit helt vansinnig när hon fick reda på att han så snart efter sin förlovning med en annan kvinna, valt att hoppa rätt in i Katie Holmes armar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ARTISTEN LOVA: ” HAR VÄRLDENS CHANS ATT PÅVERKA”Brand logo
ARTISTEN LOVA: ” HAR VÄRLDENS CHANS ATT PÅVERKA”

Det var i augusti förra året som det blev känt att Katie Holmes, 41, relation med skådespelaren och sångaren Jamie Foxx, 52, tagit slut. Men i början av september fick pressen nys om att Katie Holmes, 41, träffat kärleken på nytt i pojkvännen tillika restaurangchefen Emilio Vitolo Jr, 33. Och paret har sedan dess setts hand i hand på New Yorks gator och torg – och de verkar onekligen superkära.

Emilio var tidigare förlovad med designern Rachel

Men enligt den amerikanska sajten Marie Claire blev inte alla precis överförtjusta över att paret börjat dejta, och blivit så kära. Nu rapporterar sajten att det är Emilio Vitolos Jrs allra närmaste som inte uppskattar att paret umgås, och det är tydligen hans mamma som tycker att det hela har gått för fort, och att sonen som tidigare varit förlovad med designern Rachel Emmons i 18 månader borde väntat ett tag innan han gick vidare med en ny flamma.

Uppgifter: Emilios mamma ska ha blivit vansinnig

Mamman Lourdes ska ha blivit ”helt vansinnig” när hon fick höra att sonen redan gått vidare med skådespelaren Katie Holmes.

Annons

– Lourdes trodde att hon hade uppfostrat sin son bättre än så, avslöjar en källa som säger sig vara nära familjen Vitolo och fortsätter:

– Hon gillade inte alls hur Emilio hanterade det här.

Tydligen ska Emilio och hans tidigare fästmö haft lite det tufft ett tag, men ändå valt att försöka en gång till, men relationen tycktes inte repa sig.

– Emilio och hans tidigare fästmö Rachel försökte ta det lite lugnt i relationen, men det fungerade inte, säger en annan källa till sajten och tillägger att Katie även är mer Emilios typ, eftersom han föredrar äldre kvinnor.

Men oavsett vad mamman i familjen tycker så verkar Katie och Emilio väldigt lyckliga tillsammans trots dramat som utspelade sig i början av relationen.

Emilio Vitolo Jr arbetar med sina föräldrar

Man får även anta att Katie Holmes och Emilios middagsdejter är läckra eftersom Emilio jobbar som kock på sin italienska familjerestaurang Emilio’s Ballato i Soho, New York. Emilio verkar även vara en sann familjeman då han arbetar tätt med båda sina bröder och föräldrar på restaurangen som öppnade i början av 90-talet.

Katie Holmes och Emilio på dejt 2020.
Mumsfillibabba för Katie Holmes på lunchdejt med pojkvännen Emilio.

Foto: TT

LÄS MER:

Sophie Turner visar sina första privata gravidbilder

Nya uppgifter: Så födde Gigi Hadid sin dotter

Elsa Hosk och Tom Daly väntar sitt första barn

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons