Gigi Hadid och Zayn Malik avslöjar dotterns namn

gigi hadid avslöjar dotterns namn!

Den nyblivna mamman Gigi Hadid är sparsam när det gäller både bilder och information gällande hennes och Zayn Maliks dotter. Men nu avslöjar supermodellen hennes namn!
22 januari, 2021

Supermodellen Gigi Hadid och hennes älskade pojkvän Zayn Malik fick sin dotter här i september, och sedan dess har det varit sparsmakat med både bilder och information om den lilla flickan! Varken ansikte eller namn har man fått se eller höra gällande den lilla. Fram tills nu.

På sin Instagram-profil har supermodellen Gigi Hadid nu uppdaterat och skrivit i sin presentation att hon är Khais mamma. Vilket så klart innebär att Gigi Hadid och Zayn Maliks dotter heter just Khai!

Inte sagt ett knyst sedan september

Under september månad födde Gigi Hadid sin och Zayn Maliks lilla dotter, och det var på sociala medier som dom delade med sig av nyheten.

”Vår lilla tjej kom till världen i helgen och hon har redan förändrat vår värld. Så kär”, skrev Gigi samtidigt som hon delade med sig av en Instagram-bild av dotterns lilla hand tätt omslingrad runt Zayns tumme.

Trodde att Taylor Swift avslöjat namnet

Strax efter kändisparet gett liv till den lilla flickan Khai, och när ingen visste vad den lilla hette trodde många att Gigi Hadids nära vän – Taylor Swift hade avslöjat namnet i en av hennes (relativt) nya låtar! Teorin var långsökt, men också inte helt orimlig men nu i efterhand så kan man ju slå fast att det var fel. Enligt teorin skulle Taylor Swift avslöjat att Gigi och Zayns dotter namn var Dorothea. Läs mer om det här!

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Så har Gigi Hadid och Zayn Maliks relation förändrats efter dotterns födsel

Gigi Hadids nya frisyr imponerar på fansen – se den här

Fansens teori: Taylor Swift har avslöjat namnet på Gigi Hadids dotter