Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Fansens teori: Taylor Swift har avslöjat namnet på Gigi Hadids dotter

14 dec, 2020 
AvElin Jonsson
Fansen: Taylor Swift avslöjar namnet på Gigi Hadids dotter!
Tidigare i år avslöjade Taylor Swift namnet på ett annat kändispars bebis, och nu går fansen banans över att Taylor Swift kanske gjort det igen! Denna gång ska hon ha avslöjat nyblivna föräldrarna Gigi Hadid och Zayn Maliks lilla dotters namn... Läs om knasiga (eller rimliga) teorin här.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Gigi Hadid visar upp dotterns barnrumBrand logo
Gigi Hadid visar upp dotterns barnrum

Alldeles nyligen överraskade Taylor Swift oss alla med släppet av hennes nya album Evermore – vilket också blir hennes andra albumsläpp för i år, eftersom hon tidigare släppte succéalbumet Folklore.

Men det var inte nog med överraskningar där inte, nu är fansen helt övertygade om att Taylor Swift gått och avslöjat namnet på Gigi Hadid och Zayn Maliks lilla dotter..!

Gigi Hadid och Zayn Malik håller dotterns namn hemligt

Parets lilla bebis kom till världen i september, men Gigi Hadid och Zayn Malik har ännu inte avslöjat bebisens namn, och inte heller visat dotterns ansikte på bilder i sociala medier. Men nu slår flertalet fans fast att dotterns namn avslöjas i en av låtarna på Taylor Swifts nya platta.

Fansens teori om namnavslöjandet är inte det första av sitt slag och den är inte (helt!) orimlig. För tidigare i år avslöjades Ryan Reynolds och Blake Livelys dotters namn i en av Taylor Swifts låtar – Betty. Så det vore ju inte första gången artisten avslöjar sina kändisvänners namnval, i form av en hyllningslåt.

Annons

Taylor Swift sägs nu avslöja namnet på nya plattan Evermore

Så vilken av Taylor Swifts låtar är det som skapat detta ståhej på sociala medier, och som ska avslöja Gigi Hadid och Zayn Maliks dotters namn?

Om vi tar oss ta en titt i Instagram-arkivet och så ser vi att Gigi Hadid alldeles nyligen delat en bild när magen var i full blom med texten ”augusti, väntar på vår tjej”. Och ja det är här det börjar – häng med på en ganska rimlig om än komplicerad resa till vad fansen nu slår fast är Gigi och Zayns dotters namn.

Kopplingen är alltså augusti, (august)... Okej är ni med? Det är här som fansen fått vatten på sin kvarn. För på Taylor Swifts FÖRRA album Folklore heter spår nummer åtta just August. Och eftersom Gigi precis flörtade med ordet ”August” i sociala medier, så går fansen bananas nu när de ser att spår nummer åtta på NYA plattan Evermore heter...

...Dorothea!

Ja, vad tycker vi? Kan det vara dotterns namn? Både rimligt och helt orimligt!

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Gigi och Bella Hadids okända systrar – här är Alana och Marielle

Gigi Hadid visar upp de tidigare okända gravidbilderna

Gigi och Bella hadid då och nu – så mycket har de förändrats

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons