Gigi Hadid visar upp tidigare okända gravidbilderna

Gigi Hadid visar upp de tidigare okända gravidbilderna

Den nyblivna mamman Gigi Hadid är sparsam när det gäller bilder på hennes och Zayn Maliks dotter. Men nu får vi i alla fall ta del av gravidbilder vi inte sett innan!
01 december, 2020

Gigi Hadid och Zayn Malik blev föräldrar åt en liten tjej i september tidigare i år. Och de nyblivna föräldrarnas lycka har väl inte undgått någon på sociala medier. När dottern föddes uttryckte sig både Zayn och Gigi om glädjen över att hon äntligen kommit till världen.

”Vår lilla tjej är här, frisk och vacker. Att försöka sätta ord på mina känslor just nu är omöjligt. Kärleken jag känner för den här lilla människan är bortom mitt förstånd. Tacksam över att känna henne, stolt över att få kalla henne min och tacksam för livet vi kommer att ha tillsammans”, skrev den stolta pappan Zayn i ett inlägg.

Gigi Hadid och Zayn Maliks gulliga bild ihop

Bilder på den lilla har däremot föräldrarna varit mycket sparsamma med. Det enda vi sett glimten av än är dotterns bakhuvud. Även om vi längtar efter fler bebisbilder så är vi glada för alla små gulliga uppdateringar!

Och på tal om bilder så får vi nu ta del av gravidbilder på Gigi Hadid, som vi inte sett tidigare. Framför allt en av dem får oss att smälta. På bilden vilar Zayn sitt ansikte på Gigis gravida mage och tittar upp på henne – som tittar lyckligt ner på honom.

”Augusti, i väntan på vår tjej”, skriver Gigi i inlägget.

På resten av bilderna står Gigi och poserar med gravidmagen i en tight klänning.

Gigi Hadid om livet som mamma

Även om föräldrarna är sparsamma med bilder på den lilla så har vi fått ta del av några detaljer om Gigis mammaliv.

”En helt ny typ av upptagen och trött. Men hon är min bästis så hon fick mig att julpynta tidigt i år”, skrev Gigi i ett inlägg nyligen där hon visar en bild av sig själv med sin dotter i bärsele, och en rad bilder på det julpyntade hemmet.

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Årets största snackisar i kändisvärlden 2020

Här är första bilden på Gigi Hadid och Zayn Maliks dotter

Nya bilderna på Gigi Hadid – en månad efter förlossningen