Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Gigi Hadids nya frisyr får följarna att häpna

18 dec, 2020 
AvElin Jonsson
Gigi Hadids nya look får följarna att häpna –
Tre månader efter dotterns födsel överraskar supermodellen Gigi Hadid nu alla sina fans med en ny (otrolig) frisyr!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Gigi Hadid visar upp dotterns barnrumBrand logo
Gigi Hadid visar upp dotterns barnrum

I veckan som var – sågs modellen Gigi Hadid ute på stan. Och ja det är ju sensationellt eftersom det var första gången sedan Gigi Hadid och Zayn Maliks dotter föddes! Med sig på New Yorks gator rullade Gigi Hadid sin nyfödda dotter (vars namn ännu är hemligt) i en läcker barnvagn. Och i början av strosandet hade Gigi sin vanliga frisyr – långt och blont – i en lång fläta längs ryggen.

Gigi Hadids nya frilla imponerade på fansen

Men senare på kvällen kunde vi via sociala medier se att modellen hunnit med mer än ett möte med syster Bella Hadid på stan. Nämligen ett besök till frissan. För plötsligt lägger hon ut en bild där hon har en helt ny frilla, som hon sett till att fixa strax innan jul-stöket.

”Nysnö och nyklippt”, skrev hon intill Instagram-bilden som visar att hon numera har gardin-lugg som ramar in hennes söta ansikte helt perfekt.

Och vi kan meddela att inlägget i skrivande stund är uppe i nästan en halv miljon gilla-markeringar! Så visst är det fler som är imponerade.

Annons

Gigi Hadid och Zayan Maliks dotter föddes i september

Det var i våras som hemligheten om att Gigi och artisten Zayn Malik väntade barn ihop läckte ut i amerikansk media, och strax därefter bekräftade Gigi Hadid nyheten om graviditeten själv.

– Vi önskar så klart att vi hade kunnat få berätta det på våra egna villkor. Men vi är väldigt förväntansfulla och glada, och så klart tacksamma för allas lyckönskningar och stöd, sa Gigi när hon gästade Jimmy Fallons talkshow via videolänk.

Senare i september såg parets dotter äntligen dagens ljus – och då delade både Gigi Hadid och Zayn Malik med sig av familjelyckan på Instagram:

”Vår lilla tjej kom till världen i helgen och hon har redan förändrat vår värld. Så kär”, skrev Gigi samtidigt som hon delade med sig av en bild av dotterns lilla hand tätt omslingrad runt Zayns tumme.

Spana in Gigi Hadids nya frilla här!

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Fansens teori: Taylor Swift har avslöjat namnet på Gigi Hadids dotter

Gigi och Bella Hadids okända systrar – här är Alana och Marielle

Gigi Hadid visar upp dotterns mysiga barnrum – kika in!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons