Gigi Hadid är platinablond – här är hennes nya frisyr

gig-hadid-blond-blond-

Gigi Hadid har en helt ny look.
No more miss dark blonde här inte.
Spana in modellens superblonderade längder!
11 mars, 2022
TV: Kändisparen som gjort slut strax efter att de fått barn
1:12

Efter reklamen: TV: Kändisparen som gjort slut strax efter att de fått barn

(1:12)

Slå på ljud

Supermodellen Gigi Hadid, 26, är snudd på silverhårig, för så blond är hon nu. Tänk er Draco Malfoy gånger i alla fall tre. När hon avslutade sitt arbete efter de intensiva modeveckorna härom dagen chockade hon sina fans med sin nya look. Gigi Hadid som vanligtvis är mörkare blond valde att göra som sin vännina Kendall Jenner – och rockar numera en helt ny frilla.

Gigi Hadids hår senaste tiden

Strax efter uppbrottet med ex-pojkvännen Zayn Malik, 29, hade Gigi Hadid en kort period där hon valde att experimentera lite extra med sitt hår. Först valde hon att klippa till en gullig liten lugg, och sedan valde hon att go redhead under en tid – för att sedan återgå till sitt klassiskt mörkblonda hår.

Tills nu då, där hon är blondare än någonsin.

Gigi Hadid i sin klassiska hårfärg i början av mars i år, under Isabel Marants visning under modeveckan i Paris.

Gigi Hadids nya look kom dagar efter fina gesten

Gigi Hadid valde att förnya sin look bara dagar efter det att hon donerat hela sin inkomst från modeveckorna till de drabbade i Ukraina.

Gigi Hadid har under modeveckorna i New York, Paris och Milano gått på catwalken för världens största modehus, så som Versace, Michael Kors och Vivianne Westwood. På Instagram delade hon med sig av sitt beslut att donera hela sin inkomst från senaste månadens visningar.

Eftersom schemat under modeveckorna är satt långt i förväg är Gigi och hennes modellkollegor ofta tvungna att visa upp modekollektioner under hjärtkrossande och traumatiska tider, beskriver hon.

”Vi har oftast ingen kontroll över våra jobbscheman, men vi vill gå visningarna för något. I fotspåren av min vän @micaraganaraz, kommer jag därför donera hela min inkomst från höstvisningarna 2022 för att bidra med hjälp till dem som lider offer för kriget i Ukraina, och även fortsätta stödja dem som upplever samma sak i Palestina”

Se Gigi Hadids platinablonda hår

Gigi Hadid goes superblond!

Se också: Gigi Hadids stilresa genom åren
1:44

Efter reklamen: Se också: Gigi Hadids stilresa genom åren

(1:44)

Slå på ljud

Foto: TT/Instagram