Gigi Hadids röda hår är ett minne blott – här är nya hårfärgen

gigi hadid i rött långt hår

Nu visar Gigi Hadid upp sin nya look, och hon har en helt ny frisyr.
Modellen är numera blond, se bilderna här!
25 november, 2021
1:26

Efter reklamen: 5 saker du kanske inte visste om Gigi Hadid

(1:26)

På en mycket kort tid har supermodellen Gigi Hadid hunnit byta frisyr hela två gånger. Senaste klippet var en tydlig lugg, och nu i dagarna passade hon på att förnya sig igen.

Behovet av nya frisyrer är kanske som starkast efter tuffa uppbrott. För det var bara härom månaden som kändisparet Gigi Hadid och Zayn Malik gick skilda vägar. I samband med uppbrottet kom även uppgifter om att Zayn och Gigis mamma Yolanda Hadid hamnat i ett stort och våldsamt gräl.

Gigi HDID och Zayn Maliks uppbrott

Zayn Malik anklagades för att ha slagit Yolanda Hadid, något som den tidigare One direction-artisten nekade till.

– Jag förnekar bestämt att jag skulle ha slagit Yolanda Hadid och för min dotters skull kommer jag inte att ge några ytterligare kommentarer. Jag hoppas att Yolanda kommer att ompröva sina falska anklagelser och gå mot att lösa dessa familjeproblem privat, förklarade han till TMZ.

Snart kom domen. Enligt sajten People dömdes Zayn till ett år villkorligt för att han bland annat ska ha knuffat Yolanda in i en byrå. Zayn Malik ska även genomgå terapi för att få verktyg till att hantera sin ilska, han ska alltså medverka i en så kallad anger management-kurs.

gigi och zayn på gala 2019.

Enligt uppgifter till amerikanska medier tog relationen mellan supermodellen Gigi Hadid och Zayn Malik slut redan i augusti – ungefär ett år efter att de fått dottern Khai tillsammans.

Gigi Hadid goes blond

Varken Yolanda eller Gigi Hadid har uttalat sig om händelsen, men däremot uttrycker Gigi sig i nya frisyrer. Nu är Gigi Hadids röda svall utbytt till en blond kalufs. Det var när hon var ute på tur i The big apple som fotograferna fångade hennes nya look på bild. Iklädd en röd jumpsuit och en svart beanie adderade de nya blonda Barbie-lockarna en skön kontrast.

Enligt amerikanska ELLE är detta en av få gånger man sett Gigi Hadid out and about sedan uppbrottet med Zayn. Gemensamma dottern som nyss blev ett år gammal är enligt uppgifter Gigi Hadids stora prioritet nu, hennes mående sätts i första hand.

– Gigis enda fokus just nu är på Khai, och hon ber andra värna om hennes privatliv just nu, sa en representant för Gigi till E! News.

Foto: TT/Instagram

Missa inte

Kvinnliga poeter är våra nya popstjärnor

Gigi Hadid har skaffat lugg – visar nya frisyren

Bella Hadid om sin psykiska hälsa – efter Zayn Maliks attack på mamma Yolanda