Gigi Hadid har skaffat lugg – visar nya frisyren

gigi hadid på catwalken

Bara ett par veckor efter att uppgifterna om att Gigi Hadid och Zayn Malik gjort slut gör supermodellen ett superklipp. Spana in hennes nya break up-bangs här!
18 november, 2021
5 saker du kanske inte visste om Gigi Hadid
1:26

Efter reklamen: 5 saker du kanske inte visste om Gigi Hadid

(1:26)

Slå på ljud

Härom månaden gick kändisparet Gigi Hadid och Zayn Malik skilda vägar, i samma veva som detta uppdagades kom uppgifter om att Zayn och Gigis mamma Yolanda Hadid hamnat i ett stort och våldsamt gräl.

I de första uppgifterna hette att Zayn Malik slagit Yolanda Hadid, något som den tidigare One direction-artisten nekade till.

– Jag förnekar bestämt att jag skulle ha slagit Yolanda Hadid och för min dotters skull kommer jag inte att ge några ytterligare kommentarer. Jag hoppas att Yolanda kommer att ompröva sina falska anklagelser och gå mot att lösa dessa familjeproblem privat, förklarade han till TMZ.

gigi och zayn har gjort slut

Enligt uppgifter till amerikanska medier tog relationen mellan supermodellen Gigi Hadid och Zayn Malik slut redan i slutet på augusti – ungefär ett år efter att de fått dottern Khai tillsammans.

Zayn Maliks dom

Men snart kom domen. Enligt sajten People dömdes Zayn till ett år villkorligt för att han bland annat ska ha knuffat Yolanda in i en byrå. Zayn Malik ska även genomgå terapi för att få verktyg till att hantera sin ilska, en så kallad anger management-kurs.

Zayn dömdes även för att ha trakasserat Gig Hadid i ett telefonsamtal, och han har fått besöksförbud mot sin svärmor Yolanda Hadid.

zayn, yolanda och gigi i splittbild.

Enligt ett dokument som People tagit del av ska Zayn Malik greppat tag i sin svärmor och ”knuffat in henne i en byrå, vilket orsakade psykisk ångest och fysisk smärta”. Han ska också ha riktat grova förolämpningar mot henne, och hans dömdes även för att ha trakasserat Gig Hadid i ett telefonsamtal.

Gigi och Yolanda Hadid behåller locket på

Efter detta har uttalandena stått och väntat på sig, varken Gigi eller Yolanda Hadid har tagit bladet från munnen och sagt sitt om vare sig uppbrottet eller bråket.

Ser man till modellernas sociala medier, har uppdaterandet varit jämförelsevis svalt. Men nu i dagarna kom en efterlängtad update från Gigi Hadid.

Gigi Hadid byter frisyr – efter uppbrottet med Zayn

Det är i samband med att Gigis nya samarbete med H&M och klädesmärkets senaste kollektion Innovation Circular Design Story som hon visar upp sig. Och i samma bild som hon ger en hint om vad som komma skall ur den kommande kollektionen – ser vi att hon gått och klippt lugg. En sådan där klassisk grej många ofta gör efter ett tufft break up.

Foto: TT/Instagram