Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Älskade du Barbie? Då kommer du garanterat gilla de här 7 filmerna

09 aug, 2023 
AvEmma Castman
Älskade du Barbie? Då kommer du garanterat gilla de här 7 filmerna
Har du drabbats av Barbie-abstinens? Då ska du definitivt läsa vidare. Här listar vi sju tips på filmer som påminner om succén!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 filmer du måste se under 2023Brand logo
5 filmer du måste se under 2023

En av årets mest omtalade filmer är utan tvekan Barbie. Det var inför den ikoniska dockans 60-års jubileum som man åter lät henne vakna till liv genom en live-action remake – och succén blev snabbt ett faktum.

Barbie slog biorekord runt om i världen och nyligen stod det klart att filmen passerat 1 miljard dollar i global försäljning, vilket motsvarar omkring 10 miljarder kronor.

Tips på filmer som liknar Barbie

Sugen på att streama något som liknar Barbie? Här listar vi sju filmer som går i samma anda!

Annons

13 snart 30

13 snart 30

Handling: Romantisk komedi om en tonåring som fyller 13, men önskar att hon var 30. När hon vaknar nästa morgon inser hon att drömmen slagit in och att hon förflyttats 17 år framåt i tiden...

Går att streama på: Netflix

The Matrix

Handling: Action/Sci-fi om en hackare som plötsligt upptäcker att det de flesta ser som verkligheten i själva verket är en simulering som skapats av maskiner.

Går att streama på: HBO Max

Legally Blonde

Legally Blonde

Handling: Romantisk komedi om en Valley-tjej som vill ha tillbaka sin Ivy League-pojkvän. Hon bestämmer sig därför för att börja på hans juridikskola, men allt blir inte riktigt som planerat.

Annons

Går att streama på: Viaplay

Wonder Women

Handling: Action- och fantasyfilm som utspelar sig på den mystiska ön Themyscira och kretsar kring ett stolt släkte av Amazonkvinnor, skyddade från den korrupta mansvärlden.

Går att streama på: HBO Max

Aquamarine

Aquamarine

Handling: Romantisk fantasykomedi om två vänner som oväntat upptäcker en sjöjungfru och bestämmer sig för att hjälpa henne i jakten på äkta kärlek.

Går att streama på: Disney+

Splash

Handling: Romantisk komedi om en arbetsnarkoman som är övertygad om att han inte kan bli kär. En mystisk dröm förändrar dock allt, och plötsligt sveps han med i en rolig och hjärtevärmande romans.

Annons

Går att streama på: Disney+

Miss Congeniality

Miss Congeniality

Handling: Kriminalkomedi där FBI-agenten Gracie får i uppdrag att stoppa en terroristorganisation som hotar med att detonera en bomb under en skönhetstävling.

Går att streama på: Viaplay

Artikelinspiration: The Mary Sue

Foto: TT

Barbiepremiären i Los Angeles – bästa looksenBrand logo
Barbiepremiären i Los Angeles – bästa looksen

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons