Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Farah Abadi om pojkvännens stöd under jobbtiden – efter förlossningen

14 dec, 2020 
AvElin Jonsson
Farah Abadi om stödet efter dottern Junis födsel.
Musikhjälpen-aktuella Farah Abadi har allt jämt full rulle i både tv och radio. Bara veckor efter dotterns födsel klev programledaren in i SVT:s studio för att spela in ett av Sveriges tuffaste frågesportprogram, och nu berättar hon hur hon bollade livet med nyfödd bebis och ett hektiskt jobbschema.
Annons
Här är alla deltagare i "På spåret"Brand logo
Här är alla deltagare i "På spåret"

I september fick programledaren Farah Abadi sitt andra barn, dottern Juni – som nu är lillasyster till tvåårige (snart treårige) Zakarias. Den numera tvåbarnsmamman hörs allt som oftast i radio, och syns ibland på tv, och bara några veckor efter lilla Junis födsel, hoppade Farah Abadi in i SVT:s studio för att spela in succéprogrammet På spåret.

”Spelar in På Spåret och matar bebis i pauserna. Så himla tacksam att kroppen orkar föda barn och sen bara studsa tillbaka som om inget har hänt! Vilken jävla grej egentligen!”, uppdaterade hon sina Instagram-följare i samma veva som inspelningen kickade igång i början på oktober.

Så kunde Farah Abadi både jobba och vara nybliven mamma igen

Men då är ju frågan hur den alldeles nyförlösta Farah Abadi löste allt rent praktiskt, med nyfödda Juni som skriker efter tutte, och Kristian Luuk och Fredrik Lindström som skriker ut frågor.

– Min sambo följde med och fick sitta i ett konferensrum med Juni. Varje ledig stund gick jag till konferensrummet för att amma och mysa lite. Gick så himla smidigt, säger Farah Abadi i Mama samtidigt som hon poängterar att hon kände sig smart. Vilket verkligen gör sig väl till pass i det kluriga frågesportprogrammet.

Annons

Farah Abadi tycker att hennes partner är mycket coolare än hon

Det var inte första gången som Farah Abadi slängde sig in i ett tufft arbetsschema precis efter en förlossning, kort efter sonen Zakarias föddes spelade hon nämligen in 2019 års Musikhjälpen (vilken hon även är aktuell med just i detta nu). Där och då fick hon supermycket hjälp av sin mamma.

– Jag har också en fantastisk pappa till mina barn som löser allt och är så himla mycket coolare än vad jag är, säger hon i Mama.

Farah Abadi är taggad på Musikhjälpen 2020

Måndagkväll är det dags för året Musikhjälpen, och där ser vi Farah Abadi tillsammans med Brita Zackari och Felix Sandman.

”Jag är så taggad och glad att få göra det ihop med världens gullisar. Och jag vill så himla gärna SLÅ REKORD”, skriver hon på sina sociala medier strax innan de ska kliva in i buren.

Farah Abadi är en äkta Musikhjälpen-veteran när hon nu för fjärde gången kliver in i buren för att samla ihop pengar till för att hjälpa människor i ute i vida världen.

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons