Här är alla deltagare som tävlar i På spåret 2020-2021

Här är alla deltagare som tävlar i På spåret 2020-2021

I höst är det dags för den 29:onde säsongen av På spåret, och nu har SVT presenterat vilka vi kommer att få se i programmet. Här är alla tävlande!
18 september, 2020

Snart är På spåret tillbaka med ännu en säsong, och under morgonen presenterade SVT alla som kommer att tävla i höst. Förra året var det Parisa Amiri och Gunnar Wetterberg som kammade hem segern, och nu lämnar de över stafettpinnen till andra. Några har vi sett i programmet tidigare, och andra gör sin debut.

Alla som tävlar i På spåret 2020-2021

Det är totalt nio lag som kommer att tävla, och hela tre lag har vi sett tidigare – Marianne Ahrne och Anders ”Ankan” Johansson, Farah Abadi och Johan Glans samt Emma Molin och Hanna Dorsin. Magdalena Forsberg gör också hon comeback, i sällskap av Claes Elfsberg.

Nya in i matchen är journalisten Frida Boisen och skolchefen Hamid Zafar. Journalisten Irena Pozar tävlar ihop med musikern Patrik Arve, och komikerduon Dilan Apak och Moa Lundqvist tävlar ihop.

– Tyvärr har jag grandios självbild och förväntar mig att det på ett magiskt och imponerande sätt ska visa sig att jag kan otroligt mycket mer än jag trott om alla ämnen, säger Moa Lundqvist i pressmeddelandet, och hennes tävlingspartner tillägger:

– Mardrömsmotståndet är någon journalist eller historiker som är gammal i gemet. Till exempel Claes Elfsberg, säger Dilan Apak.

Helt nya i programmet är också och Sanna Lundell som tävlar ihop med Plura Jonsson.

– Jag hoppas på obskyr 60-70-talsmusik och matrelaterade frågor, säger Plura Jonsson.

Då har den nya säsongen av På spåret premiär

Den 27 november klockan 20.00 i SVT1 och på SVT Play är det premiär för den nya säsongen av På spåret. I programledarrollerna ser vi som vanligt Kristian Luuk och Fredrik Lindström.

Foto: TT

LÄS MER:

Kan du ta resmålen i På Spåret på enbart 2-poängsledtrådarna?

Allt om programledaren Parisa Amiris beautyrutin

SVT hösten 2020 – här är alla nya serier och program