Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Linnea Henriksson och Hanna Persson blir reportrar i Musikhjälpen 2020

11 dec, 2020 
AvElin Jonsson
AvEmelie Tholin
Linnea Henriksson och Hanna Persson blir reportrar i Musikhjälpen 2020
På måndag kväll den 14 december kliver programledarna Brita Zackari, Felix Sandman och Farah Abadi in i Musikhjälpen-buren för att sända 144 timmar på temat Ingen människa ska lämnas utan vård. Och nu står det klart att de får hjälp av de två temareportrarna Linnea Henriksson och Hanna Persson!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Allt vi vet om Bonusfamiljen säsong 4Brand logo
Allt vi vet om Bonusfamiljen säsong 4

På måndag är det dags för de juligaste vi har här i landet, nämligen Musikhjälpen. För inget inbringar väl mer jul-feeling än det!? I buren kommer Brita Zackari, Felix Sandman och Farah Abadi styra och ställa som programledare. Målet är att samla in cash till årets tema som är Ingen människa ska lämnas utan vård.

Och idag avslöjade teamet bakom Musikhjälpen att programledarna kommer få stöd av två stjärnor – ELLEs bloggare Linnea Henriksson och Hanna ”Hanna Pee” Persson kommer nämligen axla rollen som temareportrar.

”Linnea Henriksson och Hanna Persson axlar rollen som temareportrar för Musikhjälpen i år! Båda tjejerna har haft flera olika arbetsuppgifter i Musikhjälpen och en av dessa har varit som som resande reporter”, annonserar Musikhjälpen på sin Instagram och fortsätter:

”Hanna och Linnea har i år kontaktat sina respektive vänner i Guatemala och Filippinerna, för att prata om hur årets Musikhjälpen-tema är aktuellt där nu. Hör mer av deras berättelser under veckan. Ingen människa ska lämnas utan vård”.

Annons

Linnea Henriksson: ”Musikhjälpen har blivit en del av mitt liv”

Både Linnea Henriksson och Hanna Persson har medverkat i programmet flera gånger innan.

– Musikhjälpen har blivit en del av mitt liv, säger Linnea Henriksson om uppdraget och fortsätter:

– Och jag måste göra det jag kan, och den resan jag gjorde, det är med mig hela tiden, säger Linnea Henriksson i videoklippet och menar den resan hon gjorde i samband med Musikhjälpen tidigare.

Hanna Persson: ”2020 har ju varit världens pissår!”

2018 åkte Hanna Pee till Guatemala med Musikhjälpen och i år har kommer hon ta kontakt med människorna hon träffade och lärde känna där – för att se hur årets tema är aktuellt på plats där. Hanna Pee känner att Musikhjälpen alltid kommer som ett ljus i mörkret, och speciellt i år:

– 2020 har ju varit världens pissår! Och så kommer Musikhjälpen här som en karamell i medmänsklighet. Det är viktigt att vara en medmänniska och skänk det man kan, säger Hanna Pee.

Gästerna och artisterna i Musikhjälpen 2020

Victor Leksell & Miriam Bryant, Johanna Nordström & Edvin Törnblom, Greekazo & Yei Gonzalez samt Veronica Maggio är några av de medverkande artisterna och gästerna.

Foto: SVT/TT

LÄS MER:

Linnea Henriksson hyllas efter privata bilderna på Wille och sonen Rune

Linnea Henriksson tokhyllas efter ärliga orden om amning

Här är alla artister och gäster som är med i Musikhjälpen 2020

Annons