Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Linnea Henrikssons kärleksfulla bilder på Wille och sonen Rune

09 nov, 2020 
AvSaga Pettersson
AvElin Jonsson
Linnea Henriksson hyllas efter starka bilderna på pojkvännen Wille och sonen Rune
Linnea Henriksson blev mamma åt sonen Rune för drygt 1,5 år sedan. Nu hyllar hon Wille, pappan till sitt barn, och delar kärleksfulla bilder föreställande pappa och son.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kändisparen som varit tillsammans längstBrand logo
Kändisparen som varit tillsammans längst

Linnea Henriksson blev mamma till sonen Rune i april 2019, och den första tiden som mamma har för artisten varit annat än lugn. Det dröjde inte allt för lång tid efter Runes födsel innan Linnea gav sig ut på turné, och med sig på turnén fanns lilla Rune och hennes kärlek Wille. Och i början av året ledde hon Melodifestivalen, något som krävde enormt mycket tid – och som också blev en succé.

FINA HYLLNINGEN TILL WILLE OCH RUNE

När det under gårdagen var fars dag passade Linnea Henriksson på att hylla sin stora kärlek och pappan till sitt barn, i ett kärleksfullt inlägg på Instagram där hon delar bilder på Wille och sonen Rune. Sedan Rune föddes har Linnea varit sparsam med bilder på sin son, men att få se en glimt av honom uppskattas av följarna – minst sagt! Bland kommentarerna väller fina hälsningar in.

”Alltså sååå mycket kärlek i bilderna, blir alldeles rörd!”, skriver Charlotte Perrelli bland många andra.

Annons

Förutom Wille så hyllades även hennes egna pappa bland bilderna.

UPPMÄRKSAMMADES FÖR INLÄGGET OM AMNING

I september blev Linnea Henriksson, som bloggar på ELLE, uppmärksammad efter att hon publicerat ett långt inlägg om amning och problematiken där i kring. Hon slutade att amma Rune under turnén, något som mer eller mindre bara hände, eftersom att tiden var knapp.

”Det bara blev så utan att jag tog ett aktivt beslut. Det bara fasades ut och jag kände mig liksom snuvad på avskedet. Kan inte ens minnas när jag ammade Rune sista gången och det kändes lite tomt”, skrev Linnea i inlägget på bloggen.

Men det var inte bara att tiden var knapp som gjorde att ammandet uteblev, det fanns andra faktorer som skavde. Att amma offentligt blev hon aldrig bekväm med, och hon kom aldrig i från smärtan som uppstod vid amningen. Bröstvårtorna hann aldrig läka innan nästa matning.

”Vet ni vad jag tror det handlar om? Att jag aldrig älskade själva amningen, men det är ju så o-mammigt förbjudet att jag inte vet vad. Jag älskade att ge mitt barn mat. Jag älskade stunden efteråt, när man bara drunknar i alla känslor och bebis ligger mätt och trygg på bröstet. Det fick jag med flaskan också”, fortsatte hon i inlägget.

Foto: TT

LÄS MER:

Linnea Henriksson tokhyllas efter ärliga orden om amning

Linnea Henrikssons ord om ovanliga namnvalet till sonen

Penny Parnevik slår tillbaka efter mammakritiken

Annons