Teorin: Travis Barker ville vara nära Kim Kardashian – inte Kourtney

Kim Kardashian, Kourtney Kardashian och Travis Barker

Kris Jenner säger i The Kardashians att Travis Barker bosatte sig i Calabasas för att vara nära Kourtney Kardashian Men på grund av Travis förflutna med lillasyster Kim Kardashian tror nu fansen inte att Kris uttalande stämmer.
23 maj, 2022
Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilder
0:57

Efter reklamen: Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilder

(0:57)

Slå på ljud

Travis Barker friade till Kourtney Kardashian på stranden utanför Rosewood Miramar Hotel i Montecito, Kalifornien, i oktober 2021. Nu är paret gifta! Hela tre gånger har turturduvorna sagt ja till varandra, senast under ett magiskt bröllop i Italien.

Detaljerna i Kourtney Kardashians brudklänning – och de andra looksen under bröllopshelgen

Fansen skeptiska till Kris Jenners uttalande – efter Travis fling med Kim

Att kärleken fullkomligt sprudlar mellan Kravis har nog inte undgått någon och i tv-serien The Kardashian får vi dessutom hänga med i parets relation. I ett nytt avsnitt av tv-serien berättar Kris Jenner för Kourtney om Travis beslut att flytta till Calabasas, något som Kris menar att Travis berättat för henne.

– Vill du veta den riktiga anledningen till varför han flyttade till Calabasas? Han sa att ”för att jag visste att hon bodde i Calabasas och jag visste att hon va mitt livs kärlek och då kände jag inte ens henne så här men jag bara visste att om jag inte kunde dejta henne eller vara med henne för att hon var med någon annan så kunde jag iallafall bo nära henne”, säger Kris i programmet.

Men vad fansen nu har lagt märke till, är just Kris uttalande i programmet. Fansen tror att det är någon annan som är anledningen till Travis Calabasas-flytt – nämligen Kourtneys syster Kim Kardashian. Trummisen köpte sitt första hem i Calabasas år 2007, vilket är omkring tiden då han hade ett intresse för Kim menar fansen.

Kim Kardashian och Travis Barkers förflutna

I Travis självbiografi från 2015 Can I Say: Living Large, Cheating Death, and Drums, Drums, Drums ska han benämna Kim som "jävligt het"och att hon "är ögongodis". Travis har även erkänt att han haft en rejäl crush på Kim.

Däremot har han kommenterat att relationen aldrig ledde till något och att de aldrig blev fysiska med varandra.

– Jag hade en crush på henne och vi flörtade men inget hände någonsin, sa Travis till US Weekly 2015.

I boken benämns Kim en hel del, bland annat berättat Travis om hur han blev annorlunda kring henne.

”Du kanske tror att jag skulle göra de värsta grejerna med den här tjejen på grund av hennes filmer, men det var exakt motsatt alla möten med andra kvinnor; med Kim, ville jag inget annat än att vara en gentleman. Det var så konstigt”, ska Travis ha skrivit i sin bok enligt YourTango.

Travis Barkers ex-fru Shanna Moakler ska däremot ha sagt i en intervju med US Weekly att Travis hade en affär med Kim under 2007.

Hur det egentligen ligger till vet nog bara de inblandade själva men oavsett vad, verkar Kravis lyckligare än någonsin – och det är ju det viktigaste!

Foto: TT Källa: Cosmopolitan, YouTango, Buzzfeednews