Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Kourtney Kardashian och Travis Barker har förlovat sig

18 okt, 2021 
AvElin Jonsson
Kourtney Kardashians förlovning med Travis Barker
Kourtney Kardashian och Travis Barker har förlovat sig. I en stor hage av rosor, formad som ett stort hjärta gick Blink-182-trummisen ned på knä och bad om Kourtneys hand.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Kourtney Kardashian – 5 saker du vill vetaBrand logo
TV: Kourtney Kardashian – 5 saker du vill veta

Snabba puckar för Kourtney Kardashian och Travis Barker. Paret annonserade sin kärlek till varandra på Instagram i februari i år, detta efter en lång tids spekulationer gällande deras eventuella relation. Innan någon relation tog fart hade de känt varandra under flera år. De bodde grannar och var nära vänner men i december ska romansen ha tagit fart, enligt källor till E news.

– Det har varit väldigt diskret. De passar väldigt bra ihop, och hela Kourtneys familj älskar redan Travis. De har varit grannar och goda vänner under flera år, och det har precis börjat bli romantiskt, berättade källan i slutet av januari enligt sajten.

Annons

Sedan avslöjandet om relationen har kärleken sprudlat mellan Kourtney Kardashian och Blink-182-trummisen Travis Barker. Deras sociala medier blommar av gulliga meddelanden till varandra och syns ofta hand i hand ute på stan.

Efter att ha bott grannar och varit nära vänner i flera år blev Kourtney Kardashian och Travis Barker i februari Instagram official som par. Deras kärlek går inte längre att ta miste på då de ofta ses hand i hand och dessutom lämnar gulliga meddelanden på varandras sociala mediekonton för hela världen att läsa.

Travis Barker friar till Kourtney

Och nu har då Travis Barker gått ner på knä och friat till sin kära Kourtney Kardashian under romantiska omständigheter! På stranden utanför ett hotell i Montecito strax utanför Los Angeles hade Travis Barker anordnat ett mega-arrangemang av röda rosor, i formen av ett stort, stort hjärta. Den vackra stunden dokumenterades av en privat fotograf, så därför kan vi ta del av romantiken.

Annons

”För alltid”, skriver Kardashian samtidigt som hon visar upp en bild från frieriet på stranden precis vid havet.

Det blir Kourtney Kardashians första bröllop

Det här kommer att bli Kourtney Kardashian första bröllop, eftersom hon aldrig har varit gift innan! Travis Barker däremot har två äktenskap i bagaget. Ett med Melissa Kennedy mellan 2001 och 2002 och ett med Shanna Moakler mellan 2004 och 2008. Men som man säger, tredje gången gillt!

kourtney och travis på årets mtv-gala.
Det spekulerades i flera månader om att Kourtney Kardashian och Travis Barker börjat dejta innan de i februari gick ut och bekräftade det hela på Instagram. Nu ses de ofta ute tillsammans på stan, röda mattor och restauranger, ofta hand i hand, och de delar gärna med sig av sin kärlek till varandra på sociala medier.

Kourtney Kardashians förlovningsring

Gratulationerna och lyckönskningarna väller in under den nyblivna fästmöns bild på Instagram, och en som är snabb med att uppmärksamma romantiken är syster Kim Kardashian. Som även visar upp den vackra stora ringen som Travis Barker valde att ge sin Kourtney Kardashian på sina sociala medier – vi hann ta en skärmdump på megastenen!

Annons
Bling, bling Kourtney!

Foto: TT/Instagram

TV: 7 galna konspirationsteorier om Hollywood-stjärnorBrand logo
TV: 7 galna konspirationsteorier om Hollywood-stjärnor

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons