Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Familjen Beckham får en egen realityserie på Netflix

02 nov, 2020 
AvAngelica Hedlund
AvAngelica Hedlund
FAMILJEN BECKHAM GÖR EN REALITYSERIE PÅ NETFLIX
Familjen Beckham har varit en av världens mest omtalade familjer i över 20 år och det finns nog ingen som inte känner till dem. Nu kommer glädjande nyheter för deras fans när de får en helt egen realityserie på Netflix.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kändisparen som varit tillsammans längstBrand logo
Kändisparen som varit tillsammans längst

Nu får familjen Beckham en egen realityserie på Netflix, rapporterar Variety. Tv-serien om Beckhams ska ha kostat streamingtjänsten 16 miljoner pund och det utlovas exklusivt material som familjen aldrig tidigare delat med sig av. Serien ska främst kretsa kring David Beckham, 45, och familjen, men också andra personer i hans omgivning som kan och vill vara med. Det kommer till en början handla mycket om tillbakablickar på karriären och framför allt hur han och Victoria Beckham, 46, träffades.

David Beckham beundrade Spice girls-ikonen

På 90-talet var Victoria mer känd än David eftersom hon turnerade världen över med Spice girls. Men vad hon inte visste då var att hon hade en beundrare i form av den då relativt okände engelske fotbollsspelaren. David hade sett hennes framträdanden med pop-gruppen och hade siktet inställt på att det var hon som skulle bli hans framtida fru. När han äntligen fick träffa henne efter en fotbollsmatch år 1997 så blev det exakt som han tänkt sig, och i januari 1998 gick de ut med förlovningen. Bröllopet gick av stapeln den 4 juli 1999, när deras första son Brooklyn bara var fyra månader gammal. Bröllopet blev ett spektakulärt och påkostat firande och ägde rum på ett slott utanför Dublin.

Annons

Sedan dess har de varit oskiljaktiga och utöver Brooklyn, 21, har de även barnen Romeo, 18, Cruz, 15, och Harper, 9.

År 2010 berättade David för brittiska Hello! om nyckeln till hur man får ett äktenskap att hålla under så lång tid.

– Vi har dejt-kväll varje onsdag, sa han då.

Då har realityserien om familjen Beckham premiär

I realityserien om Beckhams kommer ett kamera-team följa efter David och filma allt han gör. David är inte bara huvudperson i serien, det är även hans eget mediaföretag Studio 99 som kommer filma det hela. Men nu får man dock inte bli för ivrig för serien planeras att släppas först i början av 2022.

Annat material som kommer finnas med i Netflix-serien är dokumentationer från Davids långa fotbollskarriär ända sedan han var liten. Davids föräldrar har nämligen inte legat på latsidan och de har sparat allt från lagfoton, skolprojekt och gamla tidningar. Men utöver klipp från Davids barndom kommer även andra vänner och gamla lagkamrater få komma till tals. Det kan nu avslöjas att stora fotbollsspelare som Ronaldo, Gary Neville, Christiano Ronaldo och Ryan Giggs kommer medverka.

Annons

Karantän-livet i Cotswolds

Sedan coronapandemins början har familjen isolerat sig på den stora herrgården i Cotswolds, utanför Oxford. På gården har de allt man kan behöva under en pandemi, bland annat en fotbollsplan och en pool. Under tiden i karantän har fansen kunnat ta del av Davids talang inom matlagning, och han har ofta delat med sig av sina matlagningstips på sociala medier. Matlagningsintresset gjorde att det först var tal om att han skulle få sitt eget matlagningsprogram men nu blir det alltså en realityserie istället.

Foto: TT

LÄS MER:

Victoria och David Beckhams stilresa genom åren

Allt om David och Victoria Beckhams barn 2020

Brooklyn Beckham och Nicola Peltz skjuter upp bröllopet

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons