Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Allt om David och Victoria Beckhams barn 2020

04 mar, 2020 
AvStina Dahlgren
David och Victoria Beckham
David och Victoria Beckham blev föräldrar redan 1999. I dag har deras fyra barn hunnit bli betydligt större och de äldsta har redan gedigna karriärer bakom sig. Här är allt du behöver veta om Brooklyn, Romeo, Cruz och Harper.
Annons
Victoria och David Beckhams mest minnesvärda looks genom årenBrand logo
Victoria och David Beckhams mest minnesvärda looks genom åren

Fotbollsspelaren David Beckham och den forna Spice girls-medlemmen Victoria Beckham har varit gifta i över 20 år. De fick sitt första barn 1999 och några år senare kunde de titulera sig fyrbarnsföräldrar.

David och Victoria Beckham - stilresanBrand logo
David och Victoria Beckham - stilresan

Under det tidiga 2000-talet kunde fotbollsfans ofta se parets två äldsta söner springa in på planen efter matcherna. Pappa David spelade på den tiden i det brittiska laget Manchester United.

David Beckham håller lilla Brooklyn Beckham i handen
Brooklyn Beckham är bara 1,5 år gammal när den här bilden tas.

En hel del har dock hänt sedan Brooklyn och Romeo sprang runt på planen i alldeles för stora fotbollströjor. I dag är de 21 respektive 17 år gamla och har redan hunnit med både modellkarriärer, kärlek och uppbrott. Här har vi samlat allt vi vet om barnen Beckham i dag.

Annons

Brooklyn Beckham, 21.

Brooklyn Beckham som liten och som vuxen
Brooklyn Beckham.

Antal följare på Instagram: 11,9 miljoner.

Det var Victoria Beckham som valde namn på parets förstfödda. Hon har tidigare berättat att hon gillade namnet Brooke och eftersom hon befann sig i stadsdelen Brooklyn, New York när hon fick veta att hon var gravid var namnet självklart.

Brooklyn Beckham är konstnärlig och älskar att fotografera. 2017 publicerade han fotoboken What I see. I dag jobbar han delvis som fotograf.

Beckhams äldsta son har haft en rad olika flickvänner genom åren. Den första officiella var skådespelerskan Chloë Grace Moretz som han träffade första gången 2014. Det skulle dock dröja två år innan de bekräftade relationen som bara månader senare var över. De gjorde snart ett nytt försök men inte heller den gången höll det.

Annons
Brooklyn Beckham och Chloe Grace Moretz står på röda mattan
Brooklyn Beckham och Chloë Grace Moretz var ett par till och från i flera år.

2017 dejtade han modellen Madison Beer. Året därefter blev han och modellen Hana Cross ett par. Hon syntes på familjetillställningar och träffade David och Victoria vid flera tillfällen, men även det förhållandet tog slut så småningom.

Brooklyn Beckham i svart kostym och Hana Cross i svart klänning på röda mattan
Brooklyn Beckham och Hana Cross på filmfestivalen i Cannes 2019.

Brooklyn verkade inte ha sörjt speciellt länge då han i januari i år offentliggjorde sitt förhållande med nuvarande flickvännen Nicola Peltz.

Annons

Romeo Beckham, 17.

Romeo Beckham som liten och som vuxen
Romeo Beckham.

Antal följare på Instagram: 2,7 miljoner.

Romeos gudföräldrar är inga mindre än Elton John och Elizabeth Hurley. Men vad är det att skryta om när ens föräldrar är David och Victoria Beckham?

Parets näst äldsta son är 17 år men har redan en gedigen karriär som modell. Som tioåring gjorde han debut framför kameran i en kampanj för Burberry.

En bild på en pojke i skyltfönster
Romeo Beckham syns här i ett av Burberrys skyltfönster.

Fyra år senare var han deras stjärna i en julkampanj och ska enligt Daily mail ha fått en halv miljon för jobbet.

Annons
Romeo Beckham i beige kappa och paraply framför en röd bakgrund
Romeo Beckham drog in storkovan efter att ha varit ansiktet utåt i Burberrys julkampanj 2012.

Numera tillbringar han mindre tid framför kameran och desto mer tid på tennisbanan. Han har ärvt sin pappas bollsinne och hoppas på att en dag bli tennisproffs. Enligt Hello magazine är det Wimbledon-stjärnan Grigor Dimitrov som tränar 17-åringen.

Precis som sin storebror är Romeo känd för att charma alla omkring sig. Ett tag ryktades det om att han dejtade Stranger things-stjärnan Millie Bobbie Brown. Det bekräftades dock aldrig. Nyligen kom nya rykten om att Romeo hade gått vidare till modellen Mia Regan, och när de båda två började posta bilder på varandra på sociala medier var kärlekslyckan ett faktum.

Annons

Cruz Beckham, 15.

Cruz Beckham som barn och som tonåring
Cruz Beckham.

Antal följare på Instagram: 1,7 miljoner.

Cruz är den av barnen Beckham som är mest anonym. Om man nu kan vara anonym när man tillhör en av världens mest kända familjer. På hans senaste födelsedag postade pappa David ett inlägg på Instagram där han avslöjade mer om sonens personlighet.

”Jag är så stolt över det hjärta du har och den galna karaktär du visar mig varje dag”, skrev han.

Paret Beckhams yngsta son har ärvt sin mammas talang för sång och musik och har flera gånger visat upp smakprov på sociala medier. Spana bara in den här urgulliga videon nedan där den då 11-åriga Cruz sjunger The cup song:

Annons

Harper Beckham, 8.

Harper Beckham som bebis och idag 2020
Harper Beckham.

Harper Beckham är familjens minsting och också den enda dottern till David och Victoria. Hon följer ofta med sin mamma på olika modevisningar och jobbuppdrag och sägs älska allt som har med skönhet att göra. Redan som liten satt hon på första raden under olika modeveckor runt om i världen.

Harper Beckham, David Beckham, Anna Wintour sitter på stolar
Harper Beckham tillsammans med pappa David och Vogues chefsredaktör Anna Wintour under London Fashion week 2019.

När Harper inte sitter längst fram på olika modevisningar så älskar hon att spela fotboll med sina bröder.

Foto: Instagram, TT

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons