Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Oväntade regler Eva Mendes och Ryan Gosling satt upp i sitt förhållande

21 okt, 2022 
AvEmma Castman
Alla par har sina knep för att få förhållandet att fungera. Hollywoodstjärnorna Eva Mendes och Ryan Gosling är till exempel noga med att alltid avsätta tid för varandra – och vägrar mjukisbyxor när de är tillsammans. Spana in fler exempel på regler som skådespelarduon satt upp för att få relationen att lira!
Annons
Video: Se 5 kändispar du inte visste har barn ihopBrand logo
Video: Se 5 kändispar du inte visste har barn ihop

Eva Mendes och Ryan Gosling är ett av Hollywoods mest hemlighetsfulla kärlekspar. De träffades under inspelningen av The Place Beyond the Pines 2011, och började dejta kort därefter. Tre år senare välkomnade de sitt första gemensamma barn till världen, dottern Esmeralda, och två år efter det kom Amada.

Eva och Ryan har alltså varit ett par i över tio år, och det som kan ha resulterat i ett lyckligt äktenskap är att stjärnorna antagit ett gäng regler i sitt förhållande… Läs mer om dem här!

Regler i Eva Mendes och Ryan Goslings förhållande

De delar lika på ansvarsområdena – men gör det de är bäst på

Det var i en intervju med Forbes i juni i år som Eva Mendes förklarade att hon och Ryan Gosling delar på ansvarsområdena hemma, och uppdelningen utgår från vad de båda är bäst på.

Annons

"Jag är ingen fantastisk kock och överlåter det till Ryan," sa Mendes som exempel.

Hon förklarade vidare att det är viktigt för dem att hela familjen hjälps åt och bidrar på sitt sätt. "Det är en laginsats varje dag."

De skyddar familjen från media

Eva och Ryan är som sagt väldigt hemlighetsfulla med sin relation och uttalar sig i princip aldrig om den i intervjuer eller sociala medier. När Eva fick frågan om varför hon delar med sig av så lite svarade hon att det är för att hon vill kunna fokusera på sin familj och alltid vara närvarande. Deras små behöver dem och all tid räknas.

De avsätter alltid tid för varandra

Oavsett vad Ryan och Eva gör prioriterar de alltid varandra. I en intervju med Good Morning America berättade Gosling till exempel om hur han mitt i inspelningen av The Grey Man fick ett telefonsamtal från Mendes och valde att svara – trots att han satt fast i en bänk med handfängsel.

"Jag gömde mig bakom en av bänkarna och använde min lediga hand för att kunna svara.", berättade han.

De tillåter inte träningsbyxor

Sist men inte minst, en regel som kanske inte följs dagligen men som Eva berättat gör gott för deras relation – och det är att undvika mjukisbyxor.

"Nummer ett orsak till skilsmässa i Amerika? Träningsbyxor! Nej, jag kan inte göra det.", sa hon skämtsamt i en intervju med Extra 2015.

Artikelinspiration: Your Tango

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons